(FOTO & VIDEO) Riječki Jonathan na atraktivnom 3. Velvet festivalu na Krku

Velvet Festival koji se održava u Puntu na Krku 29. i 30. lipnja objavio je prvu listu izvođača koju čine Jonathan, NLV, Porto Morto, Ilija Rudman i Asimin Asanof

Nakon dva uspješna izdanja i više od 50 izvođača predstavljenih na ovoj šarenoj manifestaciji, Velvet Festival najavio je svoje treće i najbitnije izdanje do sada.

Jonathan su s ovogodišnjim trećim albumom “To Hold” zaokružili svoj rad na svojevrsnom dvostrukom albumu kojeg čini i prošlogodišnji “To Love”. Vrhunska svirka uživo, hvaljeni albumi i svjetski predznak ono je što ovaj bend čini pravim headlinerom.

NLV su započeli kao trio kojeg su činili Nikol Ćaćić, Luka Šipetić i Vedran Grubić, a današnja postava im je nešto povećana, s obzirom na to da su nakon prvog albuma objavljenog krajem 2016. nastupali diljem Hrvatske i regije. Prekrasan glas Nikol Ćaćić i primamljive igre gitarama, sve ukomponirano u osobnu zbirku i mozaik sjećanja i osjećaja, savršeni su soundtrack ljetnih večeri.

Porto Morto zagrebački je bend nastao 2012. godine, a njegovi članovi su Antun Aleksa (trombon), Leo Beslać (flauta, saksofon), Juraj Borić (truba), Matija Brajković (gitara), Roko Crnić (vokal, bas), Hrvoje Klemenčić (klavijature, vokal), Matej Perić (bubnjevi) i Marijan Uroić (udaraljke). Svirali su brojne samostalne nastupe po Hrvatskoj i regiji, a njihov hvaljeni debitantski album “Porto Morto” objavljen je 2016. godine i na domaću glazbenu scenu donio je uvijek poželjan, svjež i jedinstveni zvuk. Specifičnim glazbeno-vizualnim izrazom odbijaju žanrovske podjele, a publika ih dočekuje kao pozitivno osvježenje na sceni.

Jedan od najboljih hrvatskih DJ-eva i producenata, Ilija Rudman, bit će zadužen za after/noćni dio festivala, a popularni riječki DJ AsiminAsanofa.k.a Edin Haliti, pridružit će mu se za DJ pultom.

Intimna festivalska lokacija potpuno integrirana u prirodu, vrhunski opremljen kamp na samo nekoliko metara od najčišćeg mora, cjelodnevni program na plaži, boat partiji te umjetnici u rezidenciji samo su neke od stvari koje će 29. i 30. lipnja Punat na otoku Krku učiniti idiličnim mjestom za započeti dugoisčekivano ljeto.

Festivalske ulaznice po cijeni od 100,00 kn mogu se nabaviti online preko sustava Entrio.hr (https://www.entrio.hr/event/velvet-festival-2018-5186) te na svim prodajnim mjestima Entria. Cijena 31.5. raste na 120,00 kn dok će na ulazu u festival koštati 150,00 kn. Festivalske ulaznice su radi intimne atmosfere, nove lokacije i odnosa publike i izvođača vrlo ograničene.

Program je realiziran u suradnji s Distune Promotionom i Turističkom zajednicom Punat te Općinom Punat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari