ZVJEZDICE Zdravko Šljivac: ‘Zlatna moja, ti si sa drugog svijeta!’

Kandidati treće epizode rasplesali su članove žirija, izuli ih iz cipela i bacili u trans. No od deset predivnih kandidata, samo je troje najboljih zaslužilo nastavak natjecanja

Đana Smajo, Nika Tomasović i Luka Žiberna u subotu navečer rastopili su žiri svojim glasovnim sposobnostima i osigurali si ulazak u polufinale ‘Zvjezdica’.
Iako je sve troje zaslužilo pet glasova žirija, jednaki broj dobila je i hrvatska Taylor Swift, Lorena Ratković, koja je na kraju ispala u a capella dijelu večeri.

Energična Đana doslovno je izula iz cipela Indiru Levak, oduševljenu njezinim nastupom. „Izula me iz cipela! Ti se jednostavno moraš baviti pjevanjem, to je tvoj put!“, kazala joj je popularna pjevačica s kojom se u potpunosti slaže i kolega Zdravko Šljivac.

„Zlatna moja, ti si s drugog svijeta! To je talent koji ne poznaje kategorije i imaš sve elemente pravog pjevača. Ako se ne budeš bavila pjevanjem, režem svoju diplomu“, izjavio je maestro dok je Mia Negovetić bila presretna zbog svoje prijateljice i suparnice iz finala prve sezone ‘Zvjezdica’.

Luka je, pak, svojim bajkovitim pjevanjem žiri odveo u jedan potpuno drugi svijet i očarao sve koji su ga gledali.

„Prekrasno, bajkovito, divan glas s puno krasnih elemenata. Stvarno čarobno! Odlična kontrola glasa, ma odlično!“, krenula je nabrajati Indira, a Luka Nižetić se nadovezao – „Ti si atipičan dečko i imaš jedan umjetnički svijet u kojem živiš i meni je to prekrasno. Jako si talentiran, ovo je bilo savršeno i hvala ti na tome“, izjavio je splitski pjevač.

Treća kandidatkinja, koja odlazi u polufinale je odbojkašica Nika, kojoj je žiri zamjerio sitne nepravilnosti, no na kraju ih je osvojila prekrasnom bojom glasa.

„Trebala si se malo upjevati, ali falset nas je sve oduševio. Pokazala si svu raskoš glasa i to me osvojilo“, priznala je Indira s kojom su se složili i ostale kolege suci.

Novu epizodu ‘Zvjezdica’ ne propustite pogledati sljedeću subotu u 20 sati na RTL-u!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari