PRED 3000 FANOVA

Galerija | LET3 RAZVALIO I U IZRAELU: ŠČ Army prati bend na nastupima po Europi

Vrhunac nastupa je, kao i na Dori, svakako bilo skidanje kostima i otkrivanje ruža u stražnjicama što je dodatno raspametilo sve okupljene fanove

Sinoćnjim nastupom pred oko 3000 obožavatelja Eurovizije na izraelskom službenom pred-partyju Israel Calling, Let 3 je iznimno uspješno zaokružio prvi dio svoje promo turneje po Europi.

Slično kao i u Varšavi i u Tel Avivu su riječki rockeri odmah po izlasku na pozornicu digli publiku u dvorani na noge, koja je pjevala s njima ‘Mama ŠČ!’ od početka do kraja.

Vrhunac nastupa je, kao i na Dori, svakako bilo skidanje kostima i otkrivanje ruža u stražnjicama što je dodatno raspametilo sve okupljene fanove. Potvrdio je to i Wiwiblogs, najvažniji portal posvećen Euroviziji, koji je našim predstavnicima posvetio sinoć nekoliko objava na svojim društvenim mrežama, uz komentar da je Let3 razvalio na pozornici!

ŠČ groznica

Da je ŠČ groznica zahvatila i Izrael bilo je vidljivo i prije nastupa jer su se mnogi fanovi s prepoznatljivim ŠČ kapama, koje već nazivaju ŠČ Army, po svaku cijenu htjeli upoznati i slikati sa hrvatskim predstavnicima.

Letu3 nije odolio ni legendarni irski pjevač Johnny Logan, posebni gost koncerta te najuspješniji sudionik u povijesti Eurosonga koji je pri kratkom susretu s bendom iza pozornice pohvalio njihov nastup.

Nakon Poljske i Izraela, Let3 ovaj vikend odlazi za Madrid na službeni španjolski Eurovision party na kojem će nastupiti čak 28 ovogodišnjih natjecatelja, a tjedan dana kasnije za London, čime će zaključiti promo turneju uoči putovanja na završno natjecanje za najbolju pjesmu Europe u Liverpoolu.

Let 3 će predstaviti Zlatni traktor

Po povratku iz Izraela, ove srijede, 5.4., točno u podne Let 3 će predstaviti Zlatni traktor, nakon što su jučer na Eurovizijskom brijegu posadili dva drveta, nakon čega je Mrle je poslao poruku koja je u srži cijelog ‘Mama ŠČ’ koncepta i nastupa.

‘Posadili smo ovo naše drvo i zalili ga da raste dugo. Mi smo veliki borci za očuvanje prirode i za prigodu odlaska na Euroviziju izrađujemo električni traktor, odnosno ‘Zlatni traktor’. Zašto zlatni? Jer koristi samo električnu energiju i ide samo na obnovljive izvore energije. Ne želimo se više voziti na fosilna goriva jer to uništava prirodu. Zlatni traktor je ujedno i simbol transhumanizma čija je ideja da se uz pomoć tehnologije iskorijeni siromaštvo i glad na zemlji, a prvenstveno da se iskorijeni ljudska glupost’, zaključio je Mrle.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari