“50 NIJANSI KOKTELSA” Popularna grupa objavila novi, “bezobrazni” singl!

“Za sve žrtve ljubavnih muka :)”, najavljuju Koktelsi svoju novu pjesmu “Noćna Igračka” (ili, kako kažu, od milja “Dildač”!)

Koktelsi su nakon ljetne turneje koja je zapocela CMC festivalom i trajala do 15. listopada odsvirali 42 koncerta (!) a jedan od posljednjih zabilježili su i kamerama: Koktelsi – VIŠKOVO live.

Koktelsi su ušli u studio i napravili novi single koji će grijati radijski i televizijski eter ove zime. Zove se ” Noćna Igračka” a govori o tome kako “i najveći frajeri koji lome srca kad se zaljublje lako postaju noćne igračke jakih domina a život im postane ljubavna mora”.

Zanimljivo, cijeli je praterći videospot sniman iz jednog kadra tako da svi akteri glume nekoliko uloga u isto vrijeme što daje na mističnosti i atmosferi spota. Sama radnja spota prati kaos u kojem se glavni lik nađe još od faze zaljubljivanja, preko faze ovisnosti i očaja do izolacije i gubitka svih prijatelja…

“Spot je sniman u shipyardu u Puli a snimala ga je ekipa iz MEDVID produkcije. Glumile su cure iz Cool Step studia.”, pojašnjavaju nam Koktelsi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari