U riječkim tunelima party u znak sjećanja na riječkog pankera, rejvera i pjesnika

Novije generacije ga vjerojatno ne poznaju ali ga se zato starije i te kako sjećaju. Bio je, ne jedan od prvih, nego baš prvi koji je doveo elektronsku glazbu, tada zvanu RAVE, u riječke klubove

“Sam je otišao na prvi hrvatski techno party koji se, gle čuda, zvao Under City Rave i održao se u jednom tunelu ispod Zagreba 1993. godine. Kada se vratio više nije bio isti Igor – sve nas najbliže prijatelje je pograbio i odveo na sljedeći rave party. I tako je nas dvadesetak Riječana hodočastilo po rave partijima slijedećih par godina…”, prisjeća se Igora  organizator nadolazećeg partya “Ispod Grada Nebo” Tomislav Nakić Alfirević, poznavateljima scene znan i kao DJ Tom Jay.

Igor je bio taj koji je organizirao prve riječke rave partije po Rijeci i Istri!

I evo nas nakon 25 godina, novi party, ove godine smo na dvije prekrasne lokacije: klub Tunel i u Tunelima ispod Rijeke. Party u znak sjećanja i u čast pankera, rejvera i pjesnika Igora Večerine.

Na partiju “Ispod Grada NeboUndercity Sky nastupaju:

Virgin Helena
Antonova
Bebetto
Dino Jukić
Tom Jay
RnD

Bit će tu starih vinila i novih mp3ca, rave-a, techna, acida, housea, progressive housea, deep housea… uglavnom svega što vole mladi i stari.

I upravo ti mladi i stari su pozvani da svi zajedno zaplešu nebeski ples u Tunelu i tunelima ispod grada. RAVE ON!

INFO:

Datum: 13.12.2019.
Dan: Petak
Otvaranje vrata: Tunel 22-04h / Tuneli ispod grada 01-07h
Tunelarina: 30/40kn (ista vrijedi za sve lokacije)
Lokacije: Tuneli ispod Rijeke i klub Tunel

Svjetlost na kraju Tunela je zapravo – muzika!
Događaj podržavaju Grad Rijeka i Turistička zajednica grada Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari