LIVE AT QUARANTINE

VIDEO: Dubioza Kolektiv iz karantene isporučili frenetičnu verziju legendarne pjesme!

Foto: YouTube/Screenshot

Brano, Almir, Vedran, Adis, Mario, Senad i Jernej – ili jednom riječju megapopularni bosansko-hercegovački bend Dubioza kolektiv zajedno sa Gino Jedvđevićem iz grupe Kultur Shock izveli su svoju verziju pjesme Bella Ciao

“U pokušaju da pronađemo način kako prekratiti duge dane u samoizolaciji i učinimo ih zanimljivijima i sebi i drugima, odlučili smo kreirati Dubioza kolektiv Quarantine Show”, napisali su u opisu svojeg YouTube videa.

S obzirom da članovi benda žive u 3 različite države, 5 različitih gradova i sedam različitih lokacija, tražili su rješenje kako da u novonastaloj situaciji ipak zajednički odsviraju neki novi materijal.

Svaki od članova benda sviraju iz svoje kuće, a publika ig može slušati i pratiti na njihovom  YouTube kanalu, Facebook-u i drugim socijalnim mrežama.

“Odlučili smo da svakog ponedjeljka od 20:30 sviramo po jedan set u trajanju od 20 minuta”, objavili su Dubioza Kolektiv.

“Ako već ne možemo da dođemo u vaš grad da vam sviramo – doći ćemo na vaše računare, tablete i mobilne telefone”, nadodaju u opisu videa.

Izvedbu pjesme Bella Ciao pogledajte u videu:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari