FEŠTA U „POGONU“: Songkillersi u riječkom Pogonu kulture u subotu 21. siječnja

Njihovi hitovi „Ni’ko kao ti“, „Sreća“, „Bit ćeš uvijek dio mene“… te aktualni „Dio mene“, „Svijet za sebe“, „Nisi tu“ najbolja su pozivnica za višeglasno pjevanje u ”Pogonu”

Zagrebački hitmakeri, grupa Songkillers, nastupit će u Pogonu kulture u Rijeci u subotu 21. siječnja s početkom u 22 sata.

Songkillersi su nastali u 90-ima u zagrebačkom Saloonu nastupima na live jam sessionima gdje su izvodili obrade stranih pjesama u vlastitim aranžmanima. Tada ih je zapazio Dino Dvornik kojemu su idućih pet godina bili prateći sastav.

Prijateljstvo s Dinom Dvornikom dovelo je do plodne suradnje i snimanja jednog od najboljih live albuma na ovim prostorima Dino Dvornik „Live In München“.

Nakon razlaza s Dvornikom, 1997. godine kreću u samostalnu autorsku avanturu i od tada do danas Songkillersi su snimili šest studijskih albuma i mnoštvo singlova, još uvijek stvaraju nove pjesme i uvijek zvuče najbolje kada pjevaju o ljubavi.

Njihovi hitovi „Ni’ko kao ti“, „Ne znam gdje sam“, „Sreća“, „Malo toga ostaje“, „Bit ćeš uvijek dio mene“ te aktualni singlovi u suradnji sa Nikolom Marjanovićem „Dio mene“, „Svijet za sebe“ te najnovijim singlom „Nisi tu“ najbolja su pozivnica za višeglasno zajedničko pjevanje u ”Pogonu”.

ULAZNICE
Pretprodajna cijena ulaznica iznosi 40 kuna, a na dan koncerta 60 kuna.

Prodajna mjesta:

• The Beertija, Slavka Krautzeka 12, Rijeka
• Dallas music shop, Splitska 2a, Rijeka
• Croatia records music shop, Užarska 3. Rijeka
• Entrio prodajna mjesta i online entrio.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari