Slavni DJ Armin Van Buuren nam priznao: u Hrvatsku se rado vraća i to zbog supruge Erike

2017-tu čestitao nam je i slavni DJ Armin Van Buuren. No, na ljubav prema našoj zemlji nisu ga navele brojne gaže već supruga Erika

On je odbrojavao na zagrebačkom koncertu i priznao nam – u Hrvatsku se rado vraća.Sudeći prema reakcijama, Armin Van Buuren u Hrvatskoj je uvijek rado viđen gost.

“Ono što najviše volim u Hrvatskoj je ljubav prema trans glazbi koju i sam sviram. Ljudi vole te melodije, euforiju, osjećaje i uvijek mi je zadovoljstvo doći”, kazao je Armin Van Buuren, DJ.

Jedan od najboljih svjetskih DJ-eva u Hrvatskoj je bio već nekoliko puta. I to ne samo poslovno. Ima neka tajna veza, možda čak i sudbinska koja je spojila ovog Nizozemca i našu malu kiflu.

“Moja supruga je, kad je bila dijete, svake godine za paznike s roditeljima posjećivala Hrvatsku. Prije nekoliko godina otišli smo zajedno u kamp u koji su odlazili, pa sam probao ćevapčiće, šljivovicu. Zemlja je nevjerojatno lijepa, osobito ljeti. Znam mnogo Nizozemaca koji ovdje dolaze na ljetne praznike jer je zemlja predivna”, poručio je.

Supruga Erika je, uz glazbu, konstanta u Arminovu životu. Vjenčali su se prije sedam godina i to nakon devet godina veze. Imaju dvoje djece i unatoč svjetskoj slavi i sad već priličnom bogatstvu, žive poput svih parova s malom djecom.

“Budim se između 6 i 7 sati, nahranim djecu. Oko 9 sam u studiju ili na satovima klavira, od 10 do 17 sati sam u studiju, onda idem po djecu. Tako pokušavam uspostaviti ravnotežu”, dodaje.

Vjeruje da je dobar otac i suprug, iako ga često nema doma. Ali trudi se, kaže – na gaže odlazi zadnjim, a vraća se prvim avionom.

“Jako sam sretan sa suprugom koja je jako otvorena i pušta me. Ona ostaje s dvoje djece koje treba spremiti na spavanje, dovesti i odvesti u školu. Teško je, moram biti iskren, jer imam dvije strasti – obitelj i glazbu”, kazao nam je Armin.

Van Buuren je glazbu počeo stvarati s 14 godina. Na Božić je navršio 40 i još uvijek, kaže, uživa kao malo dijete.

“Najvažnije je osjetiti glazbu. Ono što stvaram i dalje dolazi iz srca. Trudim se ne razmišljati previše, slušam svoju intuiciju, osjećaj koji sam razvio. Naravno, morate se i mnogo truditi. Iako, imao sam sreće što sam sreo divne ljude s kojima radim”, dodaje.

U međuvremenu je završio pravo, ali teško će pozornicu zamijeniti sudnicom. Jer ispred sebe ima barem deset milijuna fanova i neprekidan tulum koji bi neki mogli nazvati poslom. On, ga još uvijek zove zabavom.
Marijana Čikić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari