PREDIZBORNI HIT

VIDEO Gane RImatore “Prodaje maglu”: Nova “himna” predizborne Hrvatske?!

Nakon posljednjeg albuma iz 2017. godine, “Nema u hipu hop” te remasteriranog “Nocturno Hip Hop Rimixtape” iz 2019. godine za 10 obljetnicu albuma, Gane RImatore se opet ukazuje novim singlom – Prodajem maglu!
Ovoga puta se udružio sa dugogodišnjim suradnikom, producentom Filipom Tkalčićem Dustom i kroz sarkazam pokazao što misli o vladajućim garniturama i njihovom konstantnom prodavanju magle, a pogotovo u vrijeme izbora kada su spremni obećati i nemoguće, samo da dobiju povjerenje koje obično završi kao zabluda.
Ipak, da ne bude ovo samo još jedna klasična pjesma socijalne tematike u nizu, RImatore je priču zaokružio zabavnim spotom za koji je zaslužan Nocturno Pro studio, a političara – prodavača magle je fantastično odglumio Igor Vasiljević, hip-hop krugovima poznatiji kao Sova Animal.
U pripremi je još nekoliko singlova koji će se zaokružiti nekom od formi (EP, album…), ali o tom potom.

Pjesma će se kroz nekoliko dana moći pronaći i na svim bitnijim digitalnim glazbenim servisima (Deezer, Google Play, iTunes, Spotify, Tidal itd.).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari