IZA KULISA CMC FESTIVALA: Dobra pjesma više nije dovoljna – moraju je pratiti bujni atributi!

Kakvo ludilo ovog vikenda u Vodicama! Sve je vrvjelo utegnutim tijelima, grudima na izvolte i guzama, koje se nimalo sramežljivo ističu u haljinama ili kombinezonima

Nikad veći, nikad atraktivniji, nikada razodjeveniji i nikad romantičniji CMC festival! Pa je između ludih nastupa i novih pjesama pala čak i prosidba na pozornici.

Plesačica Lane Jurčević uskoro će uploviti u bračne vode. No to ni približno nije sve što se događalo na osmom CMC festivalu. Ovog se vikenda u Vodicama okupilo impresivno društvance, krema hrvatske zabavne glazbe! No, ako se pita starog estradnog lisca – daleko je to od onog pravog festivalskog šušura!

“A nije to više kao prije – prije smo pjevali , prije je bilo društvo i druženje, a tako sve nosi svoje vrijeme”, priznaje Mladen Grdović.

Danas su stvari nešto drukčije, mora se misliti na sto detalja jer samo pjesma nije dovoljna. Užarena festivalska atmosfera zahtijeva i poseban pristup! Pa je kraljica provokacije na pozornicu stigla u svom stilu!

“Pa moram priznati da su mi seksi frajeri u uniformama i već sam ih škicnula, vrlo su interesantni”, kaže Nives Celzijus.

A uzbudljivo je bilo i brojnim Laninim obožavateljima gledati fotografije sa snimanja videospota za pjesmu Vrti mi se! Jedna od njih posebno ih je zabrinula.

“Menadžer mi je baš rekao zašto si to stavila, izgledaš kao da imaš kugu ili šugu i slično, a mislim šta…dosadno mi je stalno stavljati idilične slike da pokažem ljudima šta smo prošli, kad vide spot – bit će im sve jasno”, tajnovito će Lana.

U društvu jedne od najseksi domaćih pjevačica – u posljednje vrijeme često ćete vidjeti Antu Casha. U pauzama od snimanja, poznati Imoćanin bavi se kupnjom dječjih potrepština jer ostalo je još svega mjesec dana dok mali Maro ne dođe na svijet.

“Prvi mi je put pa ne znam što da očekujem – prepadaju me ovi što su nedavno dobili dijete – svi me prepadaju – ali bit će sve ok”, nada se reper.

I dok je Lana na pozornicu stigla bosa i u kupaćem kostimu, neke njezine kolegice odjenule su – samo nakit!

“Ja mislim da je haljina teška osam kilograma, a ovo na glavi pet plus još ovih pedesetak koje imam privatno tako da sam teška sama sebi”, šali se Maja Šuput.

Miljenik publike, a posebno nježnijeg spola – možda pjeva pravu svadbenu Sve si moje, no crkvena zvona u njegovu slučaju – nisu baš na vidiku!

“Ma još je to uz ovaj moj posao gotovo pa nemoguća misija – ali ja te stvari ne planiram – kad se desi, desi se”, kaže Ivan Zak.
Marija Pajić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari