RIJEČKA ZVEČKA II: Koncert Jinxa na Vežičkim ljetnim noćima u četvrtak od 21 sat

Popularna pop rock skupina Jinx sutra otvara manifestaciju Vežičke ljetne noći koja se pod nazivom Riječka zvečka vol. 2 održava od 16. lipnja do 31. Kolovoza. Ulaz je besplatan!

U četvrtak, 16. lipnja prilika je za fanove grupe Jinx i sve ostale koji žele vidjeti i čuti ovaj energični retro pop bend da u lijepom prostoru parka na križanju Kvaternikove i ulice Martina Kontuša uživo dožive energiju njihovih hitova (park preko puta crkve na Donjoj Vežici, ispod Caffe bara East River).

‘Na čemu si ti?’, ‘Na zapadu’, ‘Pored mene’. ‘Da smo se voljeli manje’, ‘Na zub su me uzeli mama’, ‘Čuvaj me, ne daj me’, ‘Klinci su u redu’… neki su od hitova koji će vas sigurno rasplesati i raspjevati, zato uzmite svoju zvečku i dođite na Jinxsovanje na drugu Riječku zvečku na Vežicu.

Ulaz na sve programe Riječke zvečke pa tako i na koncert Jinxa, je slobodan.

riječka zvečka

Ukoliko ste ljubitelj dobre pive, volite šarene koktele, opustiti se uz dobru kavu ili obnoviti snagu svježe cijeđenim sokom na pravom ste mjestu, sa terase East Rivera koja se naslanja na park možete uživati u svim koncertima, dobroj glazbi, veseloj atmosferi koju će Riječka zvečka proizvoditi u velikim količinama!

Ova dobra kvartovska priča koja je ustvari prerasta u veliko riječko ljetno događanje, ovog ljeta imat će bogat program tijekom lipnja, srpnja i kolovoza. Udarni programski dan će biti četvrtkom koji je rezerviran za live nastupe renomiranih izvođača.

U lipnju na Riječkoj zvečki 2, zabavljat će vas:

Četvrtak, 16.lipnja koncert najomiljenije hrvatske pop grupe – Jinx
Četvrtak, 23. lipnja – Davor Lukas – Bajo( Fit) + Band Callahan + Nord
Četvrtak, 30. lipnja – Edo Majkaa, napokon nakon dužeg vremena uživo u Rijeci

Za srpanj i kolovoz uz ostale programe organizatori najavljuju: Quassar; Blagdan band; Eni; Song Killers; Nola i druge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari