12 SATI PLESNOG SPEKTAKLA

VIDEO Još 5 dana do spektakularnog partyja na Pećinama! DJ Ferreck Dawn čeka vas na atraktivnoj lokaciji uz more

Na atraktivnoj lokaciji uz more, na legendarnoj plaži Hotela Park na Pećinama, pod nazivom Blue Circle Open Air, u subotu 8. kolovoza održat će se koncert elektronske plesne glazbe s DJ-zvijezdom Ferreckom Dawnom u glavnoj ulozi!

Na svu sreću, od trenutka dogovaranja i oglašavanja ovog događaja epidemiološka situacija nije se previše promijenila – odnosno pogoršala – tako da će se party održati, naravno pod svima poznatim okolnostima predostrožnosti zbog situacije s COVID 19 virusom.

Štoviše, organizatori su pripremili i određeni broj posebno za ovaj događaj dizajniranih zaštitnih maskica za lice koje same po sebi mogu posjetiteljima biti zgodna uspomena i podsjetnik na koncert elektroničke glazbe u možda najneobičnijim okolnostima otkad je organizacije partyja.

Agilni mladi organizatori iz riječke Alterne, CTS Event Teama i brojni drugi partneri zaslužni za obimnu logističku potporu sada se mogu samo nadati da će ih poslužiti i vremenske prilike. Unatoč kiši koja je početkom ovoga tjedna zadesila Rijeku i okolicu, vremenska prognoza je povoljna, i idući vikend trebao bi biti suh i topao, baš onakav pravi ljetni vikend idealan za odvijanje ovakve manifestacije!

I nešto o zvijezdi večeri: Freek Coppens (aka) Ferreck Dawn aktivan je kao DJ i producent već više od 17 godina. Stekao je reputaciju jednog od najzanimljivijih imena u svijetu house glazbe, a njegove su produkcije objavljene na poznatim etiketama – Defected, Toolroom, Relief i Kittball records koje su podržali DJ-evi poput Carl Coxa, Luciana, Nic Fanciullija, Maceo Plexa, Mark Knight-a, Green Velveta, Richya Ahmeda i Paco Osune.

Njegova pjesma ‘’In Arms’’ u suradnji s njemačkim producentom Robosonicom dovela ga je u središte pozornosti house scene te je postala jednim od najvećih house izdanja u 2018. godini. Godina 2019. bila mu je odlična s nekoliko Beatport Top 10 izdanja na cijenjenim underground labelovima širom svijeta, a neki od važnijih nastupa bili su Defected Croatia, Hï Ibiza, We Are FSTVL, njegova prva turneja po Kanadi i Tomorrowland Belgium.

“Naši eventi su specifični jer ih ne baziramo samo na izvođačima, volimo obogatiti događaj i našu ponudu maštovitim vizualnim programima”, ističu organizatori i dodaju: “Zato su nam tu djevojke iz Red Raysa, a pripremili smo i vatromet s mora!

Koncert/party počinje u subotu 8. kolovoza u 17 sati a ulaznice će se moći kupiti i na ulazu na koncert.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari