NE PROPUSTITE SUTRAŠNJE „ZVJEZDICE“: Čudesna Mia Negovetić „nadmašila samu sebe“ u izvedbi „Utjehe“!

Dvanaestogodišnja Mia Negovetić nastavlja briljirati u RTL-ovom talent-showu „Zvjezdice“! Uoči sutrašnje emisije, prve četvrtfinalne večeri u kojoj će nastupiti dvadesetero sjajnih mladih pjevača već se može pogledati njezina briljantna izvedva pjesme „Utjeha“ Ivane Kindl kojom je Riječanka potpuno raspametila ocjenjivački sud „Zvjezdica“.

“Ovo je stvarno bilo izvanredno! Kako ćeš odrastati, tako ćeš se početi pretvarati u jednu veliku pjevačicu. To se već sad osjeća, vidi i čuje”, kazao je Luka Nižetić.

“Usudio bih se reći da ti sigurno imaš najbolji sluh u ovom studiju“, komentirao je Zdravko Šljivac Mijinu izvedbu pjesme “Utjeha” Ivane Kindl.

“Želiš pokazati koliko si dobra vokalistica, tu si jako sigurna i suvereno pjevaš”, kazala je Vanna, a Alka se složila da je Mijin nastup bio odličan. “Sjajna si”, zaključila je.

Za 12- godišnju Riječanku najšira hrvatska javnost čula je prilikom velike proslave i vojnog mimohoda povodom obilježavanja Dana pobjede kada je maestralno izvela državnu himnu „Lijepa naša o čemu smo pisali OVDJE, a Mia nastavlja oduševljavati ljubitelje glazbe i lijepog pjevanja i sudjelovanjem u RTL-ovoj emisiji u kojoj će zasigurno dospjeti do same završnice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari