ROCK-FEŠTA KOJA SE NE PROPUŠTA! U Rijeku se vraća najbolji europski Queen Real Tribute band

Bend je na trećoj velikoj brazilskoj turneji (17 nastupa!) a nakon toga dolaze u Rijeku, u Pogon kulture, kako bi Riječanima obnovili sjećanja na divove rock’n’rolla – grupu Queen

Queen Real Tribute postoji od 2006. godine, a sastavljen je od glazbenih profesionalaca koji su svirali bezbroj velikih koncerata.

Osim glazbenog, bend je poznat po još boljem scenskom nastupu. Frontmen nosi identične kostime koje je nosio Freddy Mercury, gitarist ima isti model gitare i svira kovanicom umjesto trzalice – baš kao i Brian May – kako bi dobio original Queen zvuk.

qrt1

Show Must Go On, We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break
Free, We Are The Champions… su samo neki od hitova legendarne grupe Queen koje ćete imati prilike čuti u Queen Real Tribute interpretaciji.

https://www.youtube.com/watch?v=ldgzCFa2tHg

Ulaznice  za koncert u petak 9. prosinca u Pogonu kulture su u pretprodaji po 30 kn u Dallasu i The Beertiji te online na entrio.hr Na dan koncerta ulaznica će se prodavati po 40 kn.

Satnica za Queen RTB :

Vrata Pogona kulture u 21h.
Queen RTB u 22h.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari