„ZVJEZDICE“: Emma Uvalić oduševila Alkinom pjesmom!

Desetogodišnja Emma Uvalić iz Trogira opravdano je zaradila ovacije publike i pljesak žirija koji ne samo da se podigao sa stolicama, nego se i podigao na noge nakon posljednjih stihova pjesme „Gdje Dunav ljubi nebo“.

„Sad si me vratila u prvu sezonu, ushićen sam. Fenomenalna si. Mislim da je ova publika krasna, ali te nije dovoljno nagradila“ komentirao je Emmin nastup maestro Zdravko Šljivac nakon čega je publika u studiju njezinu izvedbu legendarnog hita Josipe Lisac nagradila još jednim pljeskom.

„Mislim da svih petero misli ono što ću reći – jako smo zahvalni kada dođe ovakav natjecatelj kojeg ne možemo ignorirati, ni glasom, ni stasom, ni trudom koji je uložio u svoj nastup i na kraju krajeva s pokrićem za sve to. Ostavljaš dojam u svakom smislu“, kazala je Vanna, a s njom se složio i Luka Nižetić „Bilo je divno. Ta drska i direktna pjevačka energija puca ravno u srce“.

„Ja sam ovdje najzahvalnija i to zbog toga što si otpjevala pjesmu koju sam napisala jednoj svojoj velikoj ljubavi i jako mi je drago da ta pjesma živi i dalje. Naravno, presretna sam što ju je otpjevala Josipa koja ju je učinila vječnom. Stvarno si me dirnula i prekrasno je čuti kada ovako mlada djeca pjevaju nešto što si napisao davno, davno“, kazala je Alka Vuica, a Enis Bešlagić u šali zaključio „Čini mi se da su djeca u Dalmaciji pjevački naprednija“.

Svoje mjesto u daljnjem krugu natjecanja su, uz Emmu, izborili Zita Vukšić, Lukas Kuić, Lara Mandić i Nicole Živolić, a potraga za novom hrvatskom zvjezdicom se nastavlja u petak, u 20 sati na RTL-u!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari