ZVJEZDICE: Fantastična Lucija Barać osvojila žiri

 

Zasluženih pet glasova, odnosno stolica, sinoć je pripalo i Luciji Barać koja je svojom zrelom izvedbom opravdano osvojila žiri i prolaz u sljedeću fazu natjecanja druge sezone showa.

„Bila si sjajna! Sve je bilo super, prenijela si tu divnu pjesmu i ja sam baš uživala“, komentirala je Alka Vuica nastup mlade Zagrepčanke. „Nemoj se opterećivati na nastupu, to je živi nastup. Ako ćeš se opterećivati, past ćeš na malim stvarima. Opusti se, budi iskrena za vrijeme nastupa“, savjetovao je maestro Šljivac Luciju koju je u show prijavila najbolja prijateljica Jana.

„Jana hvala ti, imaš ručak od mene“, kazala je Doris, sretna što je Lucija sinoć bila među natjecateljima koji su se popeli na pozornicu „Zvjezdica“. „Sve nam je jasno, jedino ne znam što si čekala do sada, ovo ti je bila zadnja šansa za „Zvjezdice“. Jana je napravila dobru stvar“, složila se Vanna, a Luka Nižetić dodao: „Bila si fantastična!“.

 

Sinoć se žiriju predstavilo desetero natjecatelja, Ani Gnand, Natali Radovčić, Antonio Brzaj, Suzana Burić, Lorena Vlašić, Ivan Njegovan, Lucija Barać, Marta Miškić, Dino Miklaužić i Karla Miklaužić. Ani, Natali, Lucija, Marta i Dino su prošli u daljnju fazu natjecanja.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari