POŽURITE PO KARTU

Grdinić i Battifiaca s hit predstavom Casabianca na pozornici HKD-a

Nakon što su nekoliko puta rasprodali svoju predstavu na Kastvu, Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca dolaze s Casabiancom i u HKD! Ova hit komedija na rasporedu je u subotu 9. listopada u 20 sati.

Irena i Mario, široj publici poznata imena voditeljske i glazbene scene, osmislili su predstavu Casabianca kojom, nakon tmurnih i napetih vremena, žele nasmijati publiku i prikazati smiješnu stranu života jednog tipičnog domaćeg bračnog para, od 60-ih godina prošlog stoljeća do danas.

Oni su Đurđa i Franko. Upoznali su se 60-ih. Ona je bila poduzetna, a on nagovorljiv. On kaže da je ona bila nasrtljiva, a ona da je on bio mlakonja. Gledali su „Casablancu“ i započeli romansu. Bilo je lijepo dok je trajalo. A onda je došao brak. Pa djeca. Komunizam pa kapitalizam. Partija pa stranke.

VIDEO DANA:

Trendovi su se mijenjali, a Đurđa i Franko trajali. Ne bez problema. Jer kao što bi rekao Franko: „Život se more opisat z tri besedi. Vavek neki k…..“.

Ulaznice po cijeni od 80 kn moguće je kupiti online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) te sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a.

Za ulazak u dvoranu potrebna je COVID potvrda. Mogu ju pribaviti svi koji su cijepljeni, preboljeli COVID ili su negativno testirani unutar 48 sati od predstave.

I.B.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari