HO, HO, HO….PRILIKA ZA NEZAPOSLENE I VEDRE: Traži se Djed Božićnjak!

Ho, ho, ho… Ako ste nezaposleni, možda se i vama dogodi Božićna bajka.

Naime, portal MojPosao objavio je oglas Agencije za zapošljavanje “Ima posla” za radno mjesto Djeda Božićnjaka! Traži se osoba koja voli djecu i koju djeca vole, koji je voljan odgovarati na bezgranično maštovita dječja pitanja, koji voli Božić i želi se puno smijati i dobro zabavljati na poslu!

djed

Iako je u današnje vrijeme teško zračiti optimizmom i širiti dobre vibracije, vjerujemo da još uvijek ima ljudi široka osmjeha i čista srca koji se u ovome oglasu mogu prepoznati i djeci uljepšati Božić.

Ako je tako, trebaju snimiti kratki video, objasniti zašto su baš oni najbolji kandidat. U slučaju da potencijalni Djedovi Božićnjaci nisu u prilici snimiti video, mogu se do 2. studneog javiti na adresu prijave@imaposla.hr. Radno mjesto Djeda Božićnjaka je Tower Centar, gdje će u blagdansko vrijeme, od 21. studneog do 10. siječnja trajati manifestacija “Božićna bajka u Toweru”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari