'NIJE LAKO'

Ivanka Mazurkijević otkrila zašto je Let 3 otkazao nastup u Eurovizijskom selu

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Ivanka Mazurkijević je otkrila da su članovi benda Let 3 umorni te da imaju nesmiljen tempo rada

Predstavnici Hrvatske na Eurosongu otkazali su nastup u Eurovizijskom selu zbog umora. Partnerica Damira Martinovića Mrle, Ivanka Mazurkijević,  za 24 sata otkrila je  da Zoran Prodanović Prlja “mora čuvati glas”.

“Ma oni su umorni, u njihovim godinama izdržati ovaj tempo rada nije lako. Mrle je umoran, a Prlja mora čuvati glas. Nekako je i normalno da su umorni”, rekla je te je dodala da se sa Mrletom i kćeri Evom nakon Eurosonga vraća u Zagreb.

“Naša kćer Eva je oduševljena što su prošli u finale. Nakon subote Mrle, Eva i ja, ipak nećemo ići na odmor u London, već se vraćamo u Zagreba da dovršimo predstavu s Paolom Magellijem”, ispričala je Ivanka.

Prlja negirao da je bolestan

Podsjetimo, frontmen grupe Let 3 Prlja za Jutarnji list opovrgao je medijske natpise da je bolestan.

“Svašta zadnjih dana čitam o sebi. Doznao sam tako da sam u karanteni, da sam jako loše, da sam sav natekao… Ništa od toga. Ok sam”, rekao je za Jutarnji.

Šef hrvatske eurovizijske delegacije Tomislav Štengl otkrio je da su preventivno otkazali nastup u Eurovizijskom selu jer ne žele ništa riskirati.

“Unatoč tome, preventivno smo otkazali nastup u Eurovizijskom selu. Taj koncert trebao je danas biti na otvorenom, a u Liverpoolu je zahladilo. Ne želimo baš ništa riskirati kako bismo sutra na generalnoj probi bili u top formi”, istaknuo je, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari