NAPOKON DOBRE VIJESTI!

Jasmin Stavros se osjeća bolje, čak je i zapjevao medicinskim sestrama: ‘Jako je optimističan i drag’

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Jasmin Stavros prima terapiju i osjeća se puno bolje, otkrio je liječnik

Pjevač Jasmin Stavros (68) liječi se u KBC-u Rebro gdje trenutačno prima zračenje. Kako doznaje 24sata, njegovo zdravstveno stanje je bolje, a najvažnije je da trenutačno nema bolova koje je prije osjećao.

‘Jaki bolovi su se smanjili’

“Pacijent se bolje osjeća i nastavlja kod nas terapiju zračenjem. Na sreću, jaki bolovi koje je donedavno imao su se smanjili što je dobro, a sve ostalo vam zbog zaštite pacijenta ne mogu govoriti”, rekao je kratko specijalist radioterapije i onkologije KBC-a Rebro, prof. Fedor Šantek.

Naime, iz bolničkog izvora 24sata doznaje da je Stavros, nakon što su uslijed terapija koje prima bolovi gotovo nestali, čak i zapjevao oduševljenim medicinskim sestrama.

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

“Jako je optimističan i drag”, rekli su iz bolnice. Stavros je dobio i ortozu za leđa kako bi mogao sjediti i već se zbog toga bolje osjeća.

Podsjetimo, javnost je saznala da Stavros ima rak kostiju sredinom ožujka. Tada je rekao da je u fazi borbe za život.

“Sve me boli, leđa najviše. Stalno sam u bolnici, nisam otad išao doma. Loše se osjećam, bole me leđa, sve. Svakakve lijekove protiv bolova mi daju, nešto pomogne, a nešto ne”, poručio je, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari