HEAL THE WORLD

KAKVA IZVEDBA! Riječki zbor mladih J. Kaplan “na daljinu” izveo kultni hit!

“Došao je trenutak da se na neko vrijeme udaljimo jedni od drugih i da ne činimo one stvari koje inače zajedno radimo!”, poručuju iz riječkog Pjevačkog zbora mladih Josip Kaplan

Stoga su se odlučili putem konferencijskog video poziva otpjevati, posve prigodno, pjesmu Michaela Jacksona “Heal the World”!

“Nama Kaplanovcima teško je palo što ne možemo zajedno muzicirati i prenositi poruku i energiju na druge ljude pa smo se radi toga odlučili na ovaj korak! Nadamo se da će vam se svidjeti i da će naša emocija i poruka koju šaljemo doći do svih vas… bez obzira gdje se nalazili! ❤ Jer nema te udaljenosti koju pjesma i ljubav ne mogu premostiti!

Gomilu pozitive i dobrih vibri šalju vam KAPLANOVCI!”, napisali su u objavi na svom službenom Facebook profilu Kaplanovci.

Izvedbom je dirigirao Doris Kovačić, izvedbu je aranžirao Matko Basara, za zvuk je zadužen Bruno Ravlić a video je složio Toni Vidović.

Na kraju snimke su svi zajedno odaslali poruku svima nama.

Nama preostaje samo uživati u ovoj prekrasnoj izvedbi!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari