TRILER U RIJECI

U Rijeci ukraden lijek za koronavirus! Lopov na BMX-u bježao gradom sve do kanjona Rječine…

“Cromount Videoprodukcija” nedavno je snimila atraktivan video s fokusom na koronavirus

U videu s trilerskim zapletom “u glavnoj ulozi” su riječke vizure. Mladić je ukrao lijek za koronavirus no progonitelji ga nastoje vratiti. Dečko “pali” svoj “Bicycle motocross” i bježi ulicama grada, preko Korza do Hartere i dalje do obronaka kanjona Rječine gdje lijek završava…. pogledajte kako!

“Cilj nam je da se ljudi osvijeste o situaciji s koronavirusom na zabavan način”, kazali su nam iz “Cromount Videoprodukcije”.

Premda nam sama završnica videa nije baš “sjela” a mnogima će biti i nerazumljiva, ne može se osporiti da je priča dinamična a video izuzetno atraktivan, pogotovo što se sve odvija na dobro nam poznatim riječkim lokacijama.

“David u bijegu s trenutno najtraženijom stvari na svijetu! Puno hvala Josipu Čemeljiću i Gali Nikolić bez kojih ovog videa ne bi bilo”, zahvalili su svojim suradnicima na Facebook stranici Cro Mount Videoprodukcija.

U nastavku pogledajte video:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari