KONCERT ZA PAMĆENJE

Galerija | Klapa Rišpet na opatijskoj pozornici: Na koncertu za pamćenje pala i prosidba!

Iako je ovo bio njihov prvi nastup na opatijskoj pozornici, publika ih je prihvatila kao svoje

Članovi klape Rišpet predvođeni autorskom palicom Pere Kozomare i prvim glasom Ivom Amulićem na svom prvom nastupu na Ljetnoj pozornici u Opatiji publici su pružili večer punu emocija, pod zvjezdanim nebom, uz zvuke mora i miris soli, baš kako i treba doživjeti pjesme “dalmatinskih slavuja”.

Pjesmom ‘Bojim se’ klapa Rišpet započela je svoj koncert na opatijskoj pozornici. ‘Ti si jedina ljubav mog života’, ‘Ja samo za te živim’, ‘Šta mi ljube hoćeš kazat’ samo su neki od hitova uz koje je publika u Opatiji pjevala i plesala tijekom više od dva sata koncerta.

Kakav je osjećaj nastupiti u Opatiji najbolje zna Ivo Amulić: “Koncert u Opatiji kruna je rada zadnjih 11 godina. Ne kažem da ovakvih koncerata nije bilo, imali smo koncerte u Spaladium Areni, Lisinskom, ali Opatija i opatijska pozornica kao ljetna destinacija je nešto posebno i fenomenalno. Koncert za pamćenje”.

Doživjeti u punom sjaju izvedbe hitova na koje su se mnogi zaljubljivali, slavili, nazdravljali poseban je osjećaj.

Kako romantike i ljubavi ne nedostaje na koncertima klape Rišpet, tako je sinoćnji koncert postao posebniji time što je Mirko zaručio Ankicu uz pjesmu ‘Ja samo za te živin’. Bio je to trenutak koji će pamtiti zasigurno cijeli život.

Ovo je bila prva prosidba na bini i za Amulića: “U svojih 37 godina profesionalnog rada nisam imao situaciju da mi na bini čovjek prosi svoju buduću ženu. Jučer se dogodilo spontano i stvarno me je ganulo do te mjere da mi se grlo steglo, nedostajalo mi je malo da se rasplačem. Bilo je stvarno lipo”.

Iako je ovo bio njihov prvi nastup na opatijskoj pozornici, publika ih je prihvatila kao svoje te nema sumnje da ovo neće biti jedini njihov nastup na jednoj od najljepših pozornica na Jadranu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari