ŠAJETA MOŽE DO DUGO U NOĆ!

U subotu luda zabava na Preluku! U S Baru natjecanje napuhanaca, DJ Tommy i koncert Šajete!

Jedinstveno natjecanje napuhanaca održava se samo na ovoj plaži na Preluku, a natjecatelji Grga, Mile, Stanko, Adam i drugi obećavaju puno uzbuđenja!

U subotu 30. srpnja luda zabava ponovno nas očekuje u S Baru, na jednoj od najljepših plaža na riječkom području. Riječ je o prekrasnoj plaži na kraju Costabelle, ispod glasovitog motociklističkog S- zavoja.

Kupanje, sunčanje i igre na plaži upotpunit će jedinstveno natjecanje napuhanaca koje se od 17 sati održava samo na ovoj plaži na Preluku! Natjecatelji Grga, Mile, Stanko, Adam i drugi obećavaju puno napetosti i uzbuđenja, a kako baš vi imate svog posebnog favorita, slobodno ga dovedite na plažu i uključite u borbu za vrijedne trofeje u obiku rashlađujućih napitaka.

I prije uzbudljivog nadmetanja napuhanaca, već od 16 sati, možete se opustiti – ili zaplesati! – uz dinamične ljetne melodije DJ Tommyja.

A čim sunce krene na počinak, ‘štafetu’ izuzetno zabavne večeri preuzima nebrojeno puta dokazani zabavljač Šajeta koji će posjetitelje S Bara razgaliti kako svojom glazbom tako i duhovitim poštapalicama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Kako ističu organizatori, “voljeni Šaje zabavljat će nas do dugo u noć”, stoga dileme nema – ako se želite dobro zabaviti pod zvijezdama, S Bar na Preluku je pravi izbor za vas!

Za rezervacije i više informacija možete nazvati na ☎️〖+385 99 880 9134.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari