ATRAKTIVAN PROGRAM

Kreće sjajna sezona programa u driveničkom kaštelu: Dalmatino, Ričard, Splicka scena, Casabianca…

Drivenički kaštel zasigurno je jedna od najatraktivnijih lokacija ne samo na Kvarneru

Zahvaljujući vrijednim organizatorima – I Château Drivenik, Mamma Mia Fine Food i Old School Hostel, osim sjajnom poviješću ovaj se frankopanski kaštel može pohvaliti i sjajnim programima koji na brijeg iznad Drivenika i s pogledom na Tribaljsko jezero privlače brojne posjetitelje.

U jeku turističke sezone u kaštel pristižu i brojni domaći i strani turisti koji ne propuštaju posjetiti ovu znamenitu lokaciju kao i programe na njoj.

Ovogodišnja sezona sjajnih evenata započinje 10. lipnja kada će u posebnom ambijentu koncert održati megapopularna grupa Dalmatino koja je netom napunila i Arenu Zagreb – a ne treba sumnjati da će tako biti i u Kaštelu Drivenik.

U njegov sjajan ambijent Dalmatino će se savršeno uklopiti svojim repertoarom satkanim od brojnih uspješnica, a romantičnu večer zasigurno će upotpuniti i posebni svjetlosni efekti te prigodna ugostiteljska ponuda.

Svakako valja napomenuti da će ovu posebnu večer glazbeno upotpuniti popularni Tara & The Band (ex pjevačica grupe Karma).

Ulaznice za ovu jedisntvenu večer su u prodaji te se mogu kupiti u sustavu Entrio ( https://www.entrio.hr/event/dalmatino-14119) i u Fine Food Mamma Mia u Rijeci. Požurite, jer koncert je gotovo rasprodan!

Kako najavljuju organizatori, osim Dalmatina, u Drivenik stiže i popularni Ričard koji će 24. lipnja igrati svoju popularnu predstavu “Oči Uoči Zgospod’non”.

Dana 14. srpnja u kaštel stiže sjajna ekipa “Splicka scena” i to u peteročlanom sastavu koji će predstaviti novi stand up program “Dvorske lude”.

Nezaobilazna “Casabianca” s Mariom Lipovšekom Battifiacom i Irenom Grdinić zasigurno će još jednom potvrditi svoj kultni status i to nastupom 13. kolovoza. Organizator najavljuje još neka iznenađenja.

Prema svemu, bit će to još jedna sjajna drivenička sezona u kojoj će se spojiti ova povijesna lokacija s odličnim programima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari