ULAZ JE SLOBODAN!

Silente i Urban & 4 ovog vikenda dolaze na omišaljski Mirine Park Summer Party!

Jedan od najatraktivinijih krčkih lokaliteta, arheološki park Mirine – Fulfinum u Omišlju, ovoga će ljeta doživjeti jedinstvenu glazbenu transformaciju i pretvoriti se u savršeni stage Mirine Park Summer Partyja

U organizaciji Turističke zajednice Omišalj i Njivice te Općine Omišalj, u subotu 10. lipnja na pozornicu antičkih Mirina stiže popularni Silente, a dan kasnije, 11. lipnja na istom mjestu neke od svojih kultnih uspješnica odsvirat će Urban & 4.

Višestruko nagrađivani miljenici publike, dubrovački pop-rockeri Silente, na repertoaru imaju niz hitova još od nezaboravne Terce na tišinu, a među ostalima tu su i Poljubi me za kraj, Još jednom, Mene moje uši lažu, Navečer se srca lome i mnogi drugi. Kao i uvijek, publiku očekuje zborsko pjevanje u glas s jednim od najomiljenijih bendova današnjice.

Urbanovu četvorku ne treba posebno predstavljati, a sve uspjehe i uspješnice Urbana, od vremena Laufera pa sve do danas, gotovo je nemoguće izbrojiti. Višestruki dobitnik Porina u nizu kategorija, Urban iza sebe ima kultne pjesme – Mala truba, Odlučio sam da te volim, S dlana boga pala si, Mjesta za mene, Budi moja voda, Iskra… Samo je to dio bogatog repertoara koji premošćuje generacijske ukuse i uvijek se pjeva s istim žarom, uz jedinstvenu izvedbu Urbana i njegove četvorke.

Antičke Mirine, već “iskusne” u domaćinstvu brojnih glazbenih manifestacija i ovoga će puta biti idealna kulisa za dvodnevnu rock poslasticu. Izvrstan program i dekorativni scenografski elementi koji će obogatiti ovu jedinstvenu lokaciju zasigurno će na najbolji mogući način zaokružiti ovu ljetnu priču.

Početak oba koncerta je u 21 sat, a uoči nastupa publiku će zabavljati DJ Bruno. Ulaz je za sve posjetitelje slobodan!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari