NEPOKORIVI LETOVCI

Let 3 otkrio tko su im bili favoriti Eurosonga u povijesti, fanovi šokirani odgovorima: ‘Vi ste ikone’

Foto. Instagram Mrle/Let3

Prlja i Mrle komentirali koje su im najbolje pjesme Eurosonga ikad

Na službenom TikTok profilu Eurosonga objavljen je video u kojem su članovi Leta 3, Prlja i Mrle, izdvojili top pet najboljih pjesama prema njihovom izboru u povijesti ovoga natjecanja.

Ovako su to dečki iz Rijeke poredali…

Rock Me, Riva (Jugoslavija, 1989.)

https://www.youtube.com/watch?v=4NNHuKuXxl8

“U to je vrijeme Hrvatska bila u Jugoslaviji i Riva je predstavljala Jugoslaviju. Doveli su Eurosong u Hrvatsku, u Zagreb. To je bilo nešto nevjerojatno za Hrvate. Svi smo bili iznenađeni i ponosni. Nadam se da to možemo ponoviti”, rekao je Prlja.

In Corpore Sano, Konstrakta (Srbija, 2022.)

“Najbolja pjesma i najbolji nastup prošle godine. Vrlo pametna, vrlo zarazna pjesma. Izvedba je bila jednostavna, a opet tako impresivna”, naveo je Prlja i počeo pjevati stihove. “Savršeno. Zbog Konstrakte je cijela publika pljeskala”, dodao je. Obojica su poslali poljupce glazbenici.

Waterloo, ABBA (Švedska, 1974.)

https://www.youtube.com/watch?v=I8F5vKJcxCQ

“Što da kažemo o ABBA-i? Kad sam bio dijete, gledao sam finale Eurosonga te godine i bio sam šokiran s ta dva muškarca i te dvije žene odjevene u srebrnu odjeću u štiklama”, istaknuo je Prlja.

Apres Toi, Ricky Landers (Luxemburg, 1972.)

https://www.youtube.com/watch?v=_S1Ebc-MsFY

“Znam da je Ricky iz Grčke. Ona je prekrasna žena. Bila je poput Oprah dive. Predobra pjevačica, divan outfit. Imala je sjajan nastup”, kazao je Prlja.

Julie, Daniel Popović (Jugoslavija, 1983.)

https://www.youtube.com/watch?v=3_Om9CwBiHU

“Prekrasna pjesma”, opisao je Mrle. “U 80-im i 90-im pjesma je predstavljala Jugoslaviju, a pjevač je iz Crne Gore. Pjesma je bila jako, jako popularna, sjećam se i u Njemačkoj”, ispričao je Prlja.

“Jedini koji poznaju Eurosong”, “Oni su stariji pa znaju više o Eurosongu od drugih natjecatelja”, “Ikone s dobrim ukusom”, “Nisam očekivao da će ovi tipovi imati najbolji ukus pjesama”, “Ma vi ste ikone”, “Sjajni izbori. Oni su doslovno gledali Eurosong 1974.”, samo su neki od komentara ljudi ispod videa, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari