OSTVARIO SVOJ SAN

Mrle uputio zadnje riječi uoči finala: ‘Ovo je posljednji put da sam živ, guzičenje i light show’

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Mrle otvorio dušu nakon izlaska iz hotela pa otkrio što misli o Letu 3 i finalu Eurosonga

Tekstopisac i aranžer “Mame ŠČ” Damir Martinović Mrle, prije nego se s dečkima iz Leta 3 uputio u liverpulsku arenu koju neće napuštati sve dok večeras ne završi natjecanje, kazao je nekoliko riječi uoči finala.

‘Sve mi se ostvarilo’

“Ovo je posljednji put da sam živ, nisam pod stresom, ali lijepo mi je. Ovo su posljednje sekunde moga života. Moj san je ostvaren, svirati na ovako velikom ‘light showu’, guzičenja je bilo isto puno, ‘guzičenje’ i ‘light show’… Sve mi se ostvarilo. Ovo je veći ‘light show’ od Pink Floyda”, rekao je Mrle za Radio Rijeku.

Komentirao je i poklone koji su im jutros osobno dostavljeni u Liverpool iz Zagreba.

“Potegnuli su iz Velike Gorice, sjeli na avion i donijeli Prlji za prehladu jer tu nema za kupiti. Ja ne pjevam, odnosno pjevam prateće vokale, ali nije toliko važno koliko je njemu”, ispričao je Mrle o paketićima i pastilama koje su dobili za bolji glas.

“Voljela bih da smo u prvih pet, ali ne da pobijedimo. Nadam se da nećemo, to za Hrvatsku nije dobro”, našalila se Ivanka Mazurkijević, pjevačica i Mrletova dugogodišnja partnerica koja mu je najveća podrška, piše 24sata a prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari