IMAJU I DATUM TELEPORTACIJE

Let 3 zlatnIm traktorom kreće u Liverpool, objavili i mapu puta od koje – boli glava!

‘Zlatnim traktorom prema miru, sreći i blagostanju u Africi i cijelom svemiru!’,poručuju Letovci

Najpoznatiji traktor u Hrvatskoj uskoro kreće na put prema Liverpoolu! Kao što je Damir Martinović Mrle već najavio, do Liverpoola će stići cestom i teleportacijom, a zakazani datum teleportacije je u ponedjeljak, 24.4. u 20:30 s kastavske Crekvine.

Foto: Mirjana Šarić

‘’Na put idu želje Leta3 za mirom u Africi i cijelom svemiru’’ – poručili su Riječani dok su u tijeku posljednje pripreme i meditacije prije putovanja zlatnim traktorom – simbolom transhumanizma koji je ujedno i dio njihove humanističke, ekološke agende.

Prlja: ’To je bio mali traktorčić…’

‘’To je bio mali traktorčić, sad je taj mali traktorčić prerastao u ovaj veliki zlatni traktor, koji se bori protiv svega što ne valja i put je u zlatnu budućnost.” – poručio je Zoran Prodanović Prlja prije teleportacije.

Dodali su kako čovjek nikad prije nije bio u situaciji da pomoću tehnologije iskorjeni siromaštvo i glad u svijetu, da svi budemo sretni, zadovoljni i da živimo u jedinstvenom komunističkom svijetu.

”Pravo na život, pravo na stanovanje, pravo na seksualnu, rodnu opredjeljenost, i na puža, i da budemo tolerantni jedni prema drugima. ŠČ je municija pozitivne energije, njeno djelovanje je katarzično, ne ubija nego obnavlja. We will protect you with the power of ŠČ. U suradnji s tehnologijom možemo postati bolji neljudi.” – rekao je Damir Martinović Mrle, referirajući se pritom na filozofiju francuskog dramatičara Antonina Artauda, koji kaže da se treba raspršiti u tisuće komada i sastaviti u jedno potpuno novo nadbiće.

Početni itinerar puta je spreman

Početni itinerar puta je spreman, a putem će se možda mijenjati. O svim događajima s proputovanja do M&S Bank Arene Liverpool, gdje će 9.5. Let3 nastupiti u polufinalnoj večeri na izboru za najbolju pjesmu Europe, bend će obavještavati javljanjima uživo na svojim društvenim mrežama.

Privatna poruka benda također je poznata: “da se zna, mi ipak volimo i pi*ku. A i puža.”

Podsjećamo da je Let3 najavio veliki open air koncert 2.9. na zagrebačkoj Šalati, neposredno nakon povratka s Eurovizije nastupit će 19.5. u beogradskom Domu omladine, a 25.5. u ljubljanskom Kino Šiška. Ulaznice za Šalatu u prodaji su putem sustava Eventim.hr, za Dom omladine Beograda putem sustava Tickets.rs, a za Kino Šiška na webu Kino Šiška.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari