TRAŽILA SE KARTA VIŠE

Galerija | LJETO NA GRADINI Nina Badrić oduševila riječku publiku i rasprodala trsatsku gradinu

Jučer je na Trsatskoj gradini u sklopu 17. izdanja manifestacije Ljeto na Gradini održan koncert pjevačice Nine Badrić. 

Trsatska gradina bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a već nekoliko dana tražila se i karta više.

Riječka publika disala je s pjesmama kao što su Dani i godine, Dodiri od stakla, Čarobno jutro. S obzirom da  kao  autorica potpisuje većinu svojih pjesama, izvedbama nije nedostajalo emotivnog naboja. Posebice se osjetilo pri izvedbi njene nove pjesme Pamtim, koju je sama pjevačica najavila kao  najosobniju do sada. Publika je pjevala zajedno s Ninom, a pjevačica je izvela i neke strane pjesme što je dočekano velikim aplauzom. 

Koliko je Nina uspješna govori i činjenica da je već punih trideset godina na estradi i to kao jedna od najsjajnijih zvijezda. Nina Badrić višestruko je nagrađivana umjetnica i uz ostale nagrade, dobitnica je  čak osam Porina. U svojoj diskografiji bilježi sedam solističkih albuma, nekoliko live albuma i brojnih singlova. 

Ova najtraženija glazbenica, jučer obučena u hrabro šljokičasto, bijelo odijelo, osvojila je trsatsku publiku i još jednom potvrdila status glazbene dive. 

Emotivna atmosfera  potrajala je dugo u noć u romantičnom okruženju Gradine i tople, mjesecom obasjane riječke noći.

Podsjetimo, pjevačica je prošlog tjedna proslavila i svoj okrugli 50-ti rođendan, ali kao što su svi prisutni mogli posvjedočiti, Nini godine sjajno stoje. Uostalom i sama  kaže kako su godine samo broj, a svojim stasom i glasom u potpunosti potpisuje nedavnu izjavu.

Nakon koncerta Nine Badrć, Ljeto na Gradini već danas ugošćuje Elvisa Stanića koji će u 21:30 h predstaviti svoj novi album Insomnia – ulaz sa svih je slobodan. Drugoga tjedna na Trsatsku gradinu dolaze Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić, Đani Stipaničev te predstava „Vla Vla Vlajland cabaret“ u kojoj glumi Ecija Ojdanić.

Dođite i uživajte u Ljetu na gradini!

Foto: Dražen Suvić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari