LUDNICA U LIVERPOOLU

Galerija | Luda zabava Letovaca u Liverpoolu! Nastupili u drag queen klubu, vratili i ruže. Pogledajte kakav je to show bio!

Let 3 napravili show u popularnom klubu: ‘Mamom ŠČ’ oduševili goste!

Članovi grupe Let 3 gostovali su sinoć u noćnom klubu Supper Club u Liverpoolu.

Letovci su izveli pjesmu ‘Mama ŠČ’ s kojom su se plasirali u finale Eurosonga i oduševili goste u klubu.

Na nastupu nije bilo Prlje kojega je uhvatila prehlada pa se oporavlja za subotnji nastup u finalu Eurosonga.

“Mi smo, naime, već danima u tim prostorima gdje imamo probe i nastupe koji su stalno pod klimom i ventilacijom i kad čovjek boravi tamo po 10, 12 sati, onda je to malo problematično zato što to nekim ljudima djeluje na grlo. A kad pjevačima to djeluje na grlo, onda to nije dobro”, otkrio je za HRT basist Leta 3 Damir Martinović Mrle.

“To je njega uhvatilo sinoć, u tom vokalu se osjetilo, ne znam koliko je to publika to osjetila, ali jutros se probudio bolestan, začepljen mu je nos, grlo, jedva govori, tako da on sad leži u krevetu i nadajmo se da će se za dva dana oporaviti”, rekao je Mrle.

Letovci su u finale prošli s još devet od ukupno 15 zemalja koje su nastupile u prvom polufinalu. Finale Eurosonga održava se u subotu, 13. svibnja.

VIDEO Hrvoje Horvat: ‘Možda bi se svidjela i Putinu’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari