NAVIJAČKI ŠALOVI U KULINARSKOM SHOWU: Crveni i Bijeli timovi se spajaju od ponedjeljka!

Nakon šest tjedana kuhanja u parovima, kontinentalci i primorci od ponedjeljka kuhaju pod jednim krovom! Kulinarski show „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ od danas prelazi u novu fazu natjecanja u kojem će se parovi boriti samo za sebe, a žiri biti stroži kod ocjenjivanja!

321kuhaj-26ep-79

Po šest parova u Crvenom i Bijelom timu kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ nastavlja svoj put prema tituli najboljeg kuharskog amaterskog para Hrvatske. S obzirom da su Anka i Ivan iz Splita, te Marina i Mario iz Osijeka prikupili najbolje ocijene u dosadašnjem djelu natjecanja, dobili su malu povlasticu u vidu kratkog odmora. Za to vrijeme preostalih će pet parova prolaziti kroz nove, uzbudljive zadatke.

Tema zajedničkog tjedna je tijesto, s čime se većina natjecatelja teško nosila u prijašnjoj fazi natjecanja. Da im bude još teže, pobrinut će se novi zadaci. Po starom dobrom običaju, najviše zbrke među natjecateljima unijet će međusobna zamjena recepata. Ovaj se put natjecatelji neće moći skrivati, već će moći ‘uživo’ komentirati krivo ispisane ili pak potpuno izostavljene namirnice i normative, što će potaknuti i žiri da pomisli na podmićivanja među natjecateljima.

Dodatan elan parovima svakako će dati navijački šalovi omiljenih nogometnih klubova, Hajduka, Dinama, Istre i Rijeke kojima je uljepšan set. Budite od ponedjeljka uz kulinarski show „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 21:05 na RTL-u!

321kuhaj-27ep-81

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari