VELIKO FINALE ŽIVOTA NA VAGI

NEPREPOZNATLJIVI SU! Pobjednici sedme sezone ‘Života na vagi’ su Mislav Šepić i Pero Jukić

U studiju zagrebačkog Jadran filma, pod voditeljskom palicom Marijane Batinić, natjecatelji sedme sezone ‘Života na vagi’ pokazali su u punom sjaju da su se isplatili njihovi trud i zalaganje u proteklih pet mjeseci!

Prvo su svoje rezultate pokazali nefinalisti koji su se borili za nagradu od 7500 eura, a potom su na scenu stupiti finalisti u borbi za 20.000 eura – Nina, Silvija, Mislav Šepić, Goran i tajni finalist Mislav Vlašić!

Na njihovu putu pratili su ih njihovi treneri, vjerna podrška i oslonac – Mirna Čužić i Edo Mehmedović, koji nisu skrivali ponos i sreću kad su ugledali natjecatelje sedme sezone. Anđela Akrap, nažalost, nije mogla doći zbog obiteljskih obveza, kao i Krunoslav Šuvak koji je bio zauzet poslom.

Prva je ispala iz showa, nastavila vježbati vani i potom se opet vratila u show – Marsela Karamatić (28)! Ispričala je kako ide u teretanu, pazi na prehranu i ne želi odustati od toga. Došla je i Irena Pušec (48), koja je potpuno promijenila svoje navike i sada svaki dan izlazi iz kuće, a i bila je s obitelji na moru! Leonardo Prajo (25) priznao je da mu je najteže bilo početi kuhati kad je izašao, a Ljube Bartulović (33) pričala je kako joj je bilo teško doći drugi put, ali da se kod nje borba nastavlja.

Počelo je još jedno vaganje kako bismo dobili najboljeg nefinalista sedme sezone. Marsela je na prvom vaganju imala 173,9 kilograma, a nakon pet mjeseci izgubila je 46,6 kilograma, što je 26,8% tjelesne mase. Irena je u show ušla sa 169,9 kilograma, izgubila je 31,1 kilogram manje, što je 18,3% tjelesne mase, a u budućnosti želi što operirati koljena i zaposliti se. Leo se najviše čuje s Martinom i Jurom, s kojim ima plan ići biciklom u Međugorje. Na prvom vaganju imao je 188,3 kilograma, izgubio je 48,7 kilograma, odnosno, 25,9% tjelesne mase. Ljube se trudi svakodnevno šetati i ide na trening, čuje se redovito sa psihologinjom i planira tako i nastaviti. Na prvom vaganju imala je 193,6 kilograma, izgubila je 49,3 kilograma, što je 25,5% tjelesne mase.

Stigla je nova ekipa za vaganje – Pero Jukić (47), Marie Pascal Bančić (51), Jure Dundović (28)! Pero je otkrio da mu je dodatni motiv bila tetka koja je preminula to jutro kad je ispao iz showa pa je odlučio pobijediti u njezinu čast te da ima djevojku. Marie je pričala o tome kako je suprug najviše podupire u svemu, da jede sve što i ona, a potom je stigao Jure koji je, među ostalim, ispričao da je šetao 26 kilometara – od Vira do Zadra!

Pero je pričao kako si priprema gablece za posao, operirat će uskoro koljeno, a američkom nogometu može se vratiti samo kao sudac. U show je ušao sa 180,5 kilograma, izgubio je 65,9 kilograma, što je 36,5% tjelesne mase! Tim rezultatom bi je bolji od Marsele i trenutačno je najbolji nefinalist. Marie je rekla da će se suprug i ona posvetiti posvojenju čim prođe sve vezano za show, a potom je stala na vagu. Na prvom vaganju imala je 117,9 kilograma, izgubila je 29,8 kilograma, što je 25,3% tjelesne mase. Jure je pričao kako je postao aktivniji, dosta vremena provodi vani, planira i trčati maratone, biciklom do Međugorja… „Počeo sam živjeti punim plućima“, rekao je Jure koji je u ‘Život na vagi’ došao sa 144,8 kilograma, izgubio je 47,1 kilograma, što je 32,5% tjelesne mase.

Novu skupinu natjecatelja činili su Martin Jakubovski (22), Dajana Milevoj (26) i Mislav Vlašić (28), a netko od njih bio je tajni finalist! Martin je bio sretan zbog svog rezultata, Dajana je bila oduševljena novim izgledom i time koliko su svi bližnji bili uz nju kad je izašla iz showa, a Mislav Vlašić pričao je koliko su njegovi roditelji sretni zbog svega što je napravio. Potom je prikazan finalni izazov i u kojem je pobijedio Mislav Vlašić i postao tajni finalist! Taj su izazov već imali – natjecatelji su vezani za obruč i pobjednik je prvi koji skupi dva dijela zlatne ulaznice. Borba je bila neizvjesna, svatko je imao po jednu polovicu zlatne ulaznice, a u odlučujućem krugu – pobijedio je Vlašić i postao peti finalist!

Vlašić se pridružio finalistima, a na redu za vaganje bili su Dajana i Martin, koji je rekao kako i dalje želi upisati policijsku akademiju. Na početku je imao 161 kilogram, izgubio je 49 kilograma, što je 30,4% tjelesne mase. Iako je bio odličan, Martin nije ugrozio Peru. Dajana je bila zahvalna koliku podršku ima te da samo doživljava lijepe stvari otkako je napustila show. Na prvom vaganju imala je 176,8 kilograma, izgubila je 61,2 kilograma, što je 34,6% tjelesne mase.

Pero je imao najbolji postotak izgubljene tjelesne mase od svih nefinalista i osvojio je 7500 eura, potom su još jednom izašli Mislav Vlašić (28), Silvija Temšić (27), Mislav Šepić (38), Goran Bartulović (40) i Nina Bandić (27) – koji su proveli tri mjeseca u ‘Životu na vagi’ i potom kod kuće su dali sve od sebe kako bi se danas pokazali u najboljem svjetlu.

Prvi je na vagu stao Mislav Vlašić. Kad je došao u ‘Život na vagi’, Vlašić je imao 213,5 kilograma, izgubio je 88,9 kilograma, što je rekord emisije! „Nikad nismo imali natjecatelja s više od 200 kilograma koji je napravio ovakav rezultat!“ rekao je ponosno Edo za Mislava Vlašića koji je izgubio 41,6% tjelesne mase!

Silvija je otkrila da se veseli povratku na gradilište, a potom stala na vagu. Kad je došla u show, imala je 129,1 kilogram, izgubila je 56,8 kilograma, što je 44% izgubljene tjelesne mase! „Počnite se brinuti sami za sebe i prvo mislite na sebe, a onda na druge“, poručila je svima Silvija.

Goran je pričao kako će nastaviti u novom režimu i biti potpora svojoj Ljubi, kao što je ona njemu bila. Rekao je da nije požalio što se opet prijavio, baš kao i njegova supruga. „Nemojte odustati. Nađite snage i dignite se. Usudite se pitati ako trebate pomoć“, poručio je Goran koji je na prvom vaganju imao 155,9 kilograma, izgubio je 71,5 kilograma, što je 45,9% tjelesne mase!

Šepić je slavio samo jedan dan nakon izlaska iz showa i odmah počeo s treningom! Najviše je zahvalio supruzi koja mu je pripremala obroke i bila mu najveća potpora. Na prvom vaganju imao je 171 kilogram, izgubio je 78,8 kilograma, što je 46,1% tjelesne mase. „Znam da će moje skidanje kilograma biti cjeloživotna borba i znam da će biti teško, ali sam naučio kad sam prvi put pogriješio i vratio izgubljene kilograme. Ja sam čovjek koji uči na greškama“, rekao je Šepić.

Za kraj je ostala Nina koja je zavoljela duge šetnje jer je dnevno šetala 30 do 40 kilometara! „Koliko god je to bilo teško, kad sada pogledam sebe, stvarno se isplatilo“, rekla je Nina i dodala kako je najzahvalnija na tome što su u showu imali stručnu pomoć. „Imali smo sve što nam je potrebno da promijenimo glavu i spoznamo novi način života“, rekla je Nina i pozvala sve koji imaju problem s kilogramima da se prijave u osmu sezonu ‘Života na vagi’! U Lipu je stigla sa 136,2 kilograma, a u finalnom vaganju izgubila je 62,3 kilograma, što je 45,7% tjelesne mase!

Na petome mjestu završio je Mislav Vlašić, četvrta je njegova djevojka Silvija, fantastičan rezultat ostvarila je Nina, drugi je bio Goran, a pobjednik sedme sezone ‘Života na vagi’ je Mislav Šepić!

Prijave za osmu sezonu ‘Života na vagi’ su na www.rtl.hr/prijave, a cijelu sedmu sezonu ‘Života na vagi’ možete pogledati na platformi Voyo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari