NOVA, DRUGAČIJA SEZONA: Big Brother vlada malim ekranima od 17. travnja!

Big Brother se nakon devet godina vraća kući, a tko su novi stanari, kako izgleda kuća i koji zadaci čekaju stanare, gledatelji RTL-a moći će saznati već od 17. travnja u 20 sati, kada službeno počinje nova sezona.

Nakon što se vrata Big Brother kuće zatvore, stanarima će jedini doticaj sa stvarnim životom biti voditeljica Marijana Batinić, koja će im se redovito javljati u emisijama uživo, no to će, po dobro ustaljenim pravilima Big Brothera, značiti i da će netko od njih napustiti kuću.

U novoj sezoni Big Brother se vraća svojim počecima, a Jan Štedul, glavni producent showa pojašnjava da će zadaci i pristup produkcije cijelom projektu biti kao u prve četiri sezone koje su se prikazivale na RTL-u.

– Ova verzija Big Brothera bit će nešto potpuno novo, drugačije, ali će se na jedan način vratiti prvim danima, onim najuspješnijim i najgledanijim formatima kada se sadržaj radio isključivo radi želje i radi volje gledatelja – najavio je Štedul.

Stanari koji će u narednim mjesecima zabavljati gledatelje dolaze iz raznih društvenih sfera, a neki od njih su širokim masama i te kako poznati. A svima njima dom će biti raskošna kuća u zagrebačkoj Dubravi na kojoj se trenutno završavaju posljednji detalji. Kuća zauzima površinu od tisuću kvadrata, a u njoj je postavljeno 50 kamera i isto toliko mikrofona pa je sasvim jasno da Big Brotheru neće promaći baš ništa što stanari rade i pričaju.

Big Brother je najpoznatiji reality format na svijetu, a u Hrvatskoj je prvi put prikazan 2004. godine te je tada, kao potpuni novitet na medijskom tržištu, pred male ekrane privlačio više od milijun gledatelja svake večeri.

Big Brother se vratio kući, a vi ga u svojim domovima ugostite od 17. travnja u 20 sati. Samo na RTL-u!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari