BEZ NAPLATE PRODAJNE USLUGE

Od sada ulaznice za Gradsko kazalište lutaka možete kupiti na webshopu

Gradsko kazalište lutaka Rijeka od jučer ima svoj vlastiti web dućan, odnosno webshop, gdje se ulaznice za predstave i programe na repertoaru Kazališta mogu kupiti online i to bez naplate prodajne usluge. Webshop, novitet u načinu poslovanja, za riječke je lutkare izradila i donirala tvrtka Moje karte.

Ulaznice za predstave i programe Gradskog kazališta lutaka Rijeka do sada su se mogle kupiti na dva načina – putem blagajne Kazališta i online putem platforme Moje karte, a sada se mogu kupiti i online u webshopu Gradskog kazališta lutaka Rijeka.

Razlika u ove dvije mogućnosti online kupnje ulaznica je ta da se putem platforme Moje karte plaća i prodajna usluga u iznosu od 0,70 eura (bivših 5,00 kuna) po ulaznici (PDV uključen), dok putem webshopa te naknade nema. Webshop, kojime se mogu ponuditi i brojne nove mogućnosti za korisnike, donacija je tvrtke Moje karte s kojom Kazalište surađuje već nekoliko godina.

„Naša tvrtka puno radi s kulturnim institucijama i ustanovama i vidimo koliko se neki od njih trude da sa svojim korisnicima razviju poseban odnos povjerenja i lojalnosti. Preko naše platforme i cjelovitog rješenja Ticket Box riječki kazalištarci uskoro će moći razvijati brojne novosti za svoju publiku, programe vjernosti, darovnih kartica ili što god požele.

Prepoznali smo želju ravnateljice da razvija ustanovu u tom smjeru i bude u korak sa svjetskim trendovima, ali zbog pomanjkanja budžeta nisu imali mogućnost da to i ostvare. Zato smo i mi sretni što smo im to mogli omogućiti, na radost svih Riječana i njihovih gostiju“, rekao je direktor tvrtke Moje karte Zoran Bistrički.

Webshop Gradskog kazališta lutaka Rijeka nalazi se na službenoj web stranici Kazališta – www.gkl-rijeka.hr te na poveznici https://gkl-rijeka.mojekarte.hr/hr/all.html gdje publika odmah može i kupiti ulaznice za predstavu koja je ovaj tjedan na repertoaru, a to je kultna „Šuma Striborova“ autorice Ivane Brlić Mažuranić i redatelja Laryja Zappie. Predstava igra u standardnim terminima za građanstvo, odnosno u četvrtak 26. siječnja u 18:00 sati, petak 27. siječnja u 18:00 sati te u subotu 28. siječnja u 11:00 i 18:00 sati. Cijena ulaznice u slobodnoj prodaji iznosi 4,00 eura (30,14 kuna) po osobi.

„Jako smo sretni i zahvalni našem partneru, tvrtki Moje karte, što nam je donirala webshop aplikaciju jer i kultura mora pratiti trendove. Ne želimo samo podizati kvalitetu svojih programa i izvedbi, već i kontinuirano poboljšavati korisničko iskustvo naše vjerne publike. Tako se od sada ulaznice mogu kupovati na našim web stranicama gdje troška obrade neće biti pa je i ukupna cijena za građane nešto niža. No, posebno nas veseli što nam ova nova i moderna aplikacija omogućava razne druge pogodnosti za korisnike pa uskoro možete očekivati i nova iznenađenja“, istaknula je ravnateljica Gradskog kazališta lutaka Rijeka Magdalena Lupi Alvir.

Zahvaljujući vlastitom webshopu, Gradsko kazalište lutaka Rijeka lakše će upravljati prodajom i promocijom jer će u realnom vremenu moći pratiti interes i prodajne rezultate i reagirati, ako se za tim ukaže potreba. Osim bolje prodaje i više marketinških alata, riječki lutkari ovim naprednim rješenjem osiguravaju i punu transparentnost poslovanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari