SPEKTAKL U PONEDJELJAK!

Sve je spremno za spektakularni koncert Petra Graše u Kostreni

Glazbeni spektal za pamćenje 11. prosinca u Sportskoj dvorani Kostrena

Sve je spremno za spektakularni koncert Petra Graše, glazbenu poslasticu koju pripremaju Općina Kostrena, Turistička zajednica Općine Kostrena i KD Kostrena.

U ponedjeljak 11. prosinca, s početkom koncerta u 20 sati megapopularni Grašo, uz pratnju svog sjajnog banda i s koncertnim programom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, stiže u Sportsku dvoranu Kostrena. Bit će to posebna večer uz posebno dizajniranu produkciju koja će upotpuniti ovaj spektakl.

Podsjetimo, koncert se održava u sklopu obilježavanja nekoliko važnih datuma za Kostrenu. Općina Kostrena je 6. prosinca proslavila Dan Općine i blagdan svetog Nikole, a ove se godine obilježava i 30 godina samostalnosti Općine. Koncert Petra Graše će biti veliko finale uspješne kostrenske godine i ne bi ga trebalo nikako propustiti.

Ulaznica još nešto ima, no valjalo bi se požuriti s kupnjom i na vrijeme osigurati svoje mjesto u dvorani. Ulaznice se mogu kupiti online, u sustavu www.mojekarte.hr, na njihovim prodajnim mjestima (Dallas Music Shop Rijeka i Foto Revija Rijeka), te u prostoru info centra Turističke zajednice Općine Kostrena gdje se mogu dobiti sve informacije o koncertu na broj (051) 289 207.

Cijene ulaznica su popularne, za tribine istok i zapad cijena iznosi 10 eura, središnja tribina je 15 eura, a VIP parter čiji je broj ograničen 25 eura. Dio ulaznica namijenjen je i prodaji na dan koncerta i moći će se kupiti i na ulazu u dvoranu (isključivo gotovinom).

Vrata dvorane se otvaraju u 19 sati, s obzirom da je kapacitet dvorane ograničen, a izvođač itekako atraktivan i popularan, nabavite ulaznice na vrijeme, ne čekajte zadnji trenutak. Petar Grašo u Kostreni – večer je koja se ne propušta!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari