Pred nama je još jedno uzbudljivo Ljeto na Gradini! Evo svih koncerata, predstava, mjuzikla…

Foto: IM photography
Danas je na Trsatskoj gradini najavljeno ovogodišnje 14. izdanje Ljeta na Gradini. Raznovrstan programski sadržaj održavat će se od 6. srpnja do 1. rujna, a sadržavat će ukupno 20 programa

Ove se godine Ljeto na Gradini održava po 14. put zaredom, a iz godine u godinu u prostoru kaštela nastupaju mnogobrojni renomirani glazbenici, umjetnici, glumci, performeri pa je tako dosad u sklopu Ljeta na Gradini nastupalo čak 1.800 izvođača u čijim je izvedbama uživalo više od 140.000 posjetitelja.

Ove će se godine tom broju pridodati čak 327 izvođača koji će nastupati na ukupno 6 konceptualno – tematskih manifestacija koje čine platformu programskog sadržaja Ljeta na Gradini  Posjetitelji će moći uživati i u 7 koncertnih nastupa, 3 dramske predstave, 2 mjuzikla te umjetničko – obrazovnim i zabavnim programima.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Sve su na konferenciji za medije najavili Vedran Babić – organizator Ljeta na Gradini, Marko Filipović – zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke i Petar Škarpa – direktor TZ grada Rijeke.

Otvaranje Ljeta na Gradini održat će se 6. srpnja uz plamenove 5000 svijeća, a program će trajati do 1. rujna 2018. godine i bit će zaključen manifestacijom „Baltazar na Gradini“.

Manifestacija donosi i niz glazbenih programa – koncerte svestranog pjevača i kantautora Marka Tolje, dive hrvatske estrade Vanne te Riječanke Nikoline Tomljanović, nastup Branimir Gazdik Quarteta, kao i završnu produkciju Studija Maraton s Mijom Negovetić u glavnoj ulozi, koncert britanskog orkestra i dječji mjuzikl „Škola snova“. Nakon velikog uspjeha prvog izdanja BSH Trsat Castlea, jedinstveni koncept dnevnog partyja i ovog će ljeta gostovati na Trsatskoj gradini.

Na programu se nalaze i tri predstave, monodrama o životu Miroslava Ćire Blaževića u izvedbi Tarika Filipovića, priča o netipičnom migrantu iz Sirije „OtpisaNE“ te „Kako misliš mene nema?!“ s Filipom Juričićem i Amarom Bukvićem.

Cijeli bogat program možete pogledati OVDJE.

Ulaznice za programe na kojima se naplaćuje ulaz moguće je kupiti u pretprodaji u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu, u sustavu mojekarte.hr te putem prodajne platforme rijekamarketplace.com od srijede 19. lipnja

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari