U Rijeku stiže “Bosanski lonac”! Večer BiH humora u HKD-u na Sušaku

„Bosanski lonac“ u Rijeku dovodi kultni Studio Smijeha

“Nemoguće je izbjeći Bosance i Hercegovce pa ih tako i Studio Smijeha ima nekoliko. Odlučili smo ih malo pomiješati i za večeru vam poslužiti Bosanski lonac.”, javljaju iz Studija Smijeha.

Ako je Bosna i Hercegovina po nečemu poznata onda je po humoru. Teško ti je, svakodnevnica te melje, obrati se Bosancu ili Hercegovcu kojeg poznaješ i oraspoložiti će te.

E, u stand up predstavi Bosanski lonac ih je čak četvero. Tri muškarca i dama.

U četvrtak, 27. lipnja u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku nasmijavaju vas Igor Drljo, Marko Dejanović, Miranda Lončar i Admir Šećkanović.

Show počinje u 20:30, a ulaznice u pretprodaji možete kupiti do 26.6. po cijeni od 50 kuna, dok će na dan predstave cijena ulaznice biti 60 kuna. Prodajna mjesta na kojima možete osigurati svoje ulaznice su Foto Revija, Cafe bar Nad Urom i poslovnica Dallas Recordsa u Rijeci.

Doza BiH humora namijenjena je starijima od 16 godina, a recept je slijedeći: za početak prodinstaš malo Mostarca Drlje, da se atmosfera zagrije, onda dodaš zeru purgerskog Bosanca Adija, čisto da pusti svoje arome iz dijaspore, zatim poklopiš sa Hercegovkom Lončar, da bi na kraju završni tač svemu dobio sa sitno nasjeckanim Banjalučaninom Dejanovićem. I miješaš…!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari