BB ROMANO MARINI: ‘Ti imaš svog momka, drži se njega, a mene pusti da ločem!

Nakon snažnog zagrljaja i bježanja njegovih ruku, grljenja i ljubljenja po tijelu, Marina je opomenula Romana da ju tako ne dira. ‘Nemoj me dirati! Ti si moj prijatelj’

Već nam je normalno da viđamo Marinu u Romana u zagrljajima, no oni uporno tvrde kako su njihovi zagrljaji samo prijateljski.

Marina je upitala Romana je li oprao svoju robu te ako nije, sama se ponudila da mu pomogne i opere mu. No Romano to nije htio i ponovio joj je kako neće ona prati umjesto njega te ju snažno zagrlio.

Nakon snažnog zagrljaja i bježanja njegovih ruku, grljenja i ljubljenja po tijelu, Marina je opomenula Romana da ju tako ne dira. ‘Nemoj me dirati! Ti si moj prijatelj’, kazala je Marina i poljubila ga u čelo.

Romano ju je opet snažno zagrlio i potvrdio kako i jesu samo prijatelji. ‘Ti imaš svog momka, drži se njega, a mene pusti da ločem’, zaključio je Romano.

Kako je to izgledalo i kako je Marina reagirala, pogledajte u priloženom videu.

Najnovije vijesti iz Big Brother kuće možete pratiti na službenoj stranici i Facebook profilu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari