U SUBOTU 16. OŽUJKA U EXPORTDRVU

Regionalna mega zvijezda Senidah prvi put dolazi u Rijeku

Neosporno najveća pop-trap senzacija u regiji prvi put će nastupiti u Rijeci, u subotu 16. ožujka u Exportdrvu

Senidah, pravog imena Senida Hajdarpašić, iznimno je talentirana slovenska pjevačica i kantautorica. U početku je kao sramežljiva djevojka izbjegavala javne nastupe, a danas utjelovljuje nedodirljivu pop-trap divu Balkana i jednog od najtraženijih izvođača u regiji uopće.

Prepoznata je nakon što je njezina sestra objavila snimku kako pjeva na YouTubeu, a zatim je pažnju šire javnosti skrenula na sebe kao pjevačica slovenske pop, electro, soul grupe Muff s kojom je iznjedrila nekoliko hitova.

Promjenom stila i singlom “Slađana” iz 2018. godine krenuo je njezin zvjezdani uspon, a sad već iza sebe ima dva itekako uspješna albuma i brojne nezaobilazne mega hitove kao što su “Replay”, “Mišići”, “100 %”, “Behute” i brojne druge koji broje milijunske preglede na YouTube platformi i popularnim streaming servisima, a 2022. godine bila je najslušaniji izvođač na hrvatskoj Billboard ljestvici.

Prije Senidah, nastupit će DJ Tikach i mlada pjevačica Neya koja je pažnju na sebe privukla svojim nedavnim debitantskim EP izdanjem 333 za poznatu hrvatsku etiketu yem.

Ulaznice za veliki koncert u popularnom koncertnom riječkom prostoru Exportdrvo nedavno su puštene u prodaju te je prvi kontingent super early bird ulaznica odmah rasprodan, a trenutno su aktualne early bird ulaznice online u sustavu Entrio, Dallas Shopu Rijeka i ostalim Entrio fizičkim prodajnim mjestima.

Link za kupnju ulaznica: https://www.entrio.hr/event/senidah-u-rijeci-16784

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari