REKORDI NE PRESTAJU PADATI

Rekordna prodaja ulaznica: Aleksandra Prijović najavila i treći koncert u Rijeci!

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Ostavljate me bez riječi, poručila je pjevačica obožavateljima

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović svojim uspjesima oduševljava poklonike iz dana u dan. Osim što je apsolutna rekorderka po broju održanih koncerta u Zagrebu i Osijeku, doslovce preko noći je to postala u Rijeci, kao i u Varaždinu.

“Stvarno ne znam kako da vam se zahvalim, ostavljate me bez riječi! Omogućili ste mi da živim svoje snove – hvala vam na tome! U Rijeci se vidimo i treću večer za redom, a također radi ogromnog interesa, sa zadovoljstvom mogu najaviti i još jedan koncert u Varaždinu. Volim vas – divni ste, nisam ovo nikada mogla ni zamisliti”, poručila je emotivna Prijović putem Extra FM-a.

U niti dva dana Aleksandra Prijović je najavila čak treći koncert u Rijeci i drugi u Varaždinu. Spektakl koji na koncertima doživi publika najtraženije pjevačice u regiji, dodatno upotpunjuje i vrhunska, svjetska produkcija koja je dio turneje Od istoka do zapada.

Želite li osjetiti emociju i energiju kojoj svi pričaju, svoje ulaznice osigurajte na vrijeme putem sustava Eventim.hr:

RIJEKA

https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/aleksandra-prijovic-u-rijeci-rijeka-centar-zamet-dvorana-634515/event.html

VARAŽDIN

https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/aleksandra-prijovic-u-varazdinu-varazdin-gradska-sportska-dvorana-arena-634499/event.html

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari