'VRIJEME JE ZA RUKOMET'

Rukometna euforija zahvatila Hrvatsku! Reprezentaciju na RTL-u pratilo gotovo 950 tisuća gledatelja

Photo: DPA/PIXSELL/PIXSELL

Prije i poslije napetog dvoboja, gledatelji su na RTL-u imali priliku pratiti specijalnu emisiju ‘Vrijeme je za rukomet’ u kojoj je voditelj Marko Vargek sa stručnim komentatorima i rukometnim legendama Goranom Špremom i Jakovom Gojunom analizirao hrvatsku i španjolsku reprezentaciju, kao i ostvarene rezultate

Maestralnu rukometnu rapsodiju hrvatske rukometne reprezentacije na RTL-u je pratilo gotovo 950 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji, čime je RTL-ov program bio dvostruko gledaniji od prvog konkurenta.

U ukupnoj populaciji trijumf hrvatske rukometne reprezentacije sinoć je, prema prvim neslužbenim rezultatima, bio najgledaniji u svom terminu s izvanrednih 43,4% udjela u gledanosti (SHR). Cijelu utakmicu pratilo je gotovo 775 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji (21,5% AMR)! U najgledanijim minutama je utakmicu Hrvatske i Španjolske pratilo gotovo 950 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji te je time rukometni sraz Hrvatske i Španjolske na RTL-u bio dvostruko gledaniji od prvog konkurenta.

Rukometna groznica bila je najgledanija i u komercijalnoj ciljnoj skupini 18 – 59 sa 46,8% udjela u gledanost (SHR), kao i ‘Vrijeme je za rukomet’ sa 41,2% udjela u gledanosti, a RTL je aposlutni pobjednik udarnog termina sa 34% udjela u gledanosti (SHR).

Prije i poslije napetog dvoboja, gledatelji su na RTL-u imali priliku pratiti specijalnu emisiju ‘Vrijeme je za rukomet’ u kojoj je voditelj Marko Vargek sa stručnim komentatorima i rukometnim legendama Goranom Špremom i Jakovom Gojunom analizirao hrvatsku i španjolsku reprezentaciju, kao i ostvarene rezultate.

Emisija ‘Vrijeme je za rukomet’ najbolji uspjeh ostvarila je nakon utakmice, kada su u studio stigle i prve reakcije naših igrača i izbornika nakon fenomenalne pobjede. Tada je emisija ostvarila prosječnu gledanost od više od 600 tisuća gledatelja (16,9% AMR) u ukupnoj populaciji, dok je udio u gledanosti iznosio 37,3%. U najgledanijem trenutku uz emisiju je bilo gotovo 650 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji.

Rukometna euforija zavladala je Hrvatskom, a urednik i voditelj emisije ‘Vrijeme je za rukomet’ ne krije oduševljenje zbog impresivnog rezultata naše reprezentacije. “I Šprem i Gojun su osjećali da možemo pobijediti Španjolsku, ali ovakvu rapsodiju, moramo biti iskreni, nismo očekivali! Čestitam našoj reprezentaciji i stožeru, učinili su nas ponosima”, sretan je Vargek.

Zahvalio se i gledateljima koji su prepoznali kvalitetu emisije ‘Vrijeme je za rukomet’, a potom se osvrnuo i na ples koji je s Goranom Špremom izveo uoči utakmicu Hrvatske i Španjolske. “Ples je bio za prvu utakmicu, no polako, pripremamo još iznenađenja”, dodaje kroz smijeh urednik RTL Sporta.

Sreća zbog hrvatske rukometne rapsodije ne jenjava, no izbornik Perkovac bio je jasan – zadatak je pripremiti se za iduću utakmicu, a ona je na rasporedu već sutra! “Austrija je neugodna reprezentacija, ali ako ponovimo ovakvu igru, malo koja reprezentacija, osim Danske i Francuske, se može nositi s Hrvatskom”, zaključio je Marko Vargek i pozvao gledatelje da i sutra budu uz RTL i emisiju ‘Vrijeme je za rukomet’.

‘Vrijeme je za rukomet’ – sutra od 19.45 sati samo na RTL-u!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari