SUPERSTAR

Slovenac David oduševio žiri ‘Superstara’! Glazbu je svojedobno bio primoran napustiti

Slovenac David Amaro oduševio je žiri ‘Superstara’ emotivnom izvedbom pjesme ‘Lejla’ Harija Mata Harija.

Oduševljenje nije izostalo, Davidov raskošni talent osvojio je sve. Izborio je s lakoćom prolazak u daljnje natjecanje što ne čudi, glazbi je u potpunosti posvećen. Prijaviti se na ‘Superstar’ odlučio je nakon što je osjetio da je vrijeme za novi izazov. “Osjetio sam da je vrijeme za novi izazov u mojoj karijeri, a i da nađem neko svoje mjesto na glazbenom nebu”, ispričao je David.

Pjesma ‘Lejla’, koju je izveo pred žirijem, na njega ima posebno značenje. “Pjevam je od djetinjstva, osjećam je, to je stvarno posebna pjesma. Izabrao sam je sa Željkom Predojević, koja je moj vocal coach”, priča pjevač i otkriva koliko mu je važno usavršiti se u glazbi. Komentari žirija su ga oduševili i ne može se odlučiti koji mu je najdraži. “Sve članove žirija izuzetno cijenim, velika mi je čast stajati ispred njih i slušati ih kako komentiraju nešto što sam ja uradio”.

Glazbom se David počeo baviti tijekom osnovne škole. “Glazbom se, s prekidima, bavim od svoje 12. godine. Živio sam skoro sedam godina u Manchesteru pa sam, nažalost, morao pustiti taj dio sebe, ali poslije tri godine života tamo glazba je sama našla put do mene. I sad smo tu gdje jesmo”, priča Slovenac s osmijehom.

Profesionalno, David je također okružen glazbom. “Vodim tjednu glazbenu ljestvicu na jednom radiju u Sloveniji, a jednom mjesečno snimam i videa za YouTube, gosti su mi slavne osobe iz Slovenije. Zove se Quickie”, otkriva David.

“U ‘Superstar’ sam ušao bez očekivanja, imao sam samo par želja, no nije na meni i hoće li se sve te želje ostvariti. Tu je žiri, ali i publika. Dobio sam puno poruka, posebno na društvenim mrežama, i lijepo je osjetiti tu količinu ljubavi. Srce mi je sad već puno”, jasan je Amaro o svom nastupu. Jasne su i njegove želje za dalje: “Pokazati se najbolje što znam i svakim svojim nastupom ljudima nešto dati”.

Glazbeni megaspektakl ‘Superstar’ na rasporedu je subotom u 20.15 sati na RTL-u. Cijele epizode dostupne su i na platformi Voyo, i to 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari