GLAZBA IZ 70-IH I 80-TIH

Disco groznica vraća se u riječki Pogon kulture!

Pripremite se za nezaboravnu disco noć iz zlatnih godina 70-ih i 80-ih!

Događaj DISCO REVIVAL: 70s & 80s Hits dolazi ponovno, i to u petak 20. listopada. Pogon Kulture bit će poprište glazbenog spektakla koji će vas odvesti natrag u doba najvećih hitova i beskrajnog plesa!

Ovoga puta za glazbenu selekciju zadužen je Dj Roby, glazbenik koji je osvajao plesne podije diljem Hrvatske i Italije tijekom 70-ih i 80-ih godina. Nastupao je u klubovima poput Milde Sorte, Madonna i M&M. S njegovim poznavanjem disco glazbe, pripremite se za nevjerojatno putovanje kroz najveće hitove ovih desetljeća.

Ulaznice su već u prodaji i mogu se nabaviti putem popularnog sustava entrio.hr, a bit će dostupne za kupnju i na samom ulazu. Za one koji žele kupiti ulaznice po najpovoljnijoj cijeni, preporučuje se kupnja unaprijed, jer su dostupne količine ograničene.

Događaj će započeti u 21 sat, a disko groznica trajati će sve do tri sata ujutro.

Ne propustite ovu eksploziju iz prošlosti! Pozovite svoje prijatelje, obucite svoju najbolju retro odjeću i pripremite se za ples uz najveće hitove disco ere.

Detalji događanja:

Fizička mjesta prodaje ulaznica:

The Beertija – Rijeka
Dallas Music Shop Rijeka
TISAK Rijeka KORZO
Ghetaldus Tower Centar Rijeka
Ghetaldus – ZTC Rijeka
Ghetaldus – Opatija
New Sound – Matulji

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari