ZANIMLJIV PROGRAM

Spettacolo Dell’occulto – mistični događaj u raskošnoj dvorani Circolo

Ususret Noći Vještica, Udruga Ri Rock, donosi kulturni odgovor svim šund događajima koji su zauzeli grad tijekom ovog tajanstvenog i starog praznika. Tako se 22.10.2021. (petak) u atraktivnoj svečanoj dvorani Circolo održava večer posvećena mračnoj strani umjetnosti; Spettacolo Dell’occulto.

PROGRAM:
Uvertira:
Za samo otvorenje večeri pripremljena je uvertira uz kratki dijalog Božanstvene Komedije Dante Alighieria na talijanskom jeziku.

Slijedi… Koncertni krešendo za pamćenje.
Ove godine održava se 40. godina od nastupa Parafa u dvorani Circolo i došlo je vrijeme da još jedne legende riječke scene ponovno zatresu zidove raskošne dvorane i zauvijek zabilježe ovaj bitan trenutak u povijesti grada Rijeke.
S ponosom predstavljamo nastup beskompromisnog benda GRČ!
Šok i žestina uzdignut će večernju atmosferu kada Zoff i njegov „jezivi orkestar“ stupe na binu te tako donesu jedinstven događaj koji ne želite propustiti.

Intermezzo:
U koncertnoj pauzi održat će se monolog iz mračne strane talijanske književne povijesti i tako najaviti epilog večeri.

Epilog:
Završni čin ovjekovječit će nastup riječkih doom metalaca Old Night .
Ovi istaknuti glazbenici riječkog podneblja će svojim tmurnim notama oplemeniti mračnu atmosferu i uz samu dvoranu Circolo, kao veličanstvenu kulisu, pretvoriti događaj u nezaboravno iskustvo za Noć Vještica.

Dress-code:
Posjetitelje se poziva da uveličaju događaj odabirom otmjenih kostima s temom: mistike, vamp okultizma i maskirne tajanstvenosti sa naglaskom na crno, crno i samo crno.

Ulaz:
Dvorana Circolo otvorit će svoja vrata otvoriti u 21h, a goste ispratiti točno u ponoć.
Ulaznica za ovu svečanu večer iznosi 60kn, a broj mjesta je ograničen pa se tako pozivaju gosti da rezerviraju iste na vrijeme.
Ulaznice je moguće rezervirati putem linka niže te tako osigurati si mjesto na događaju, a uplatu je moguće izvršiti transakcijski unaprijed ili gotovinom na ulazu 30minuta prije početka samog događaja.
Link za rezervacije i uplatu: https://forms.gle/UGGEY2AEwn6QTKnT7

* Na ulazu u dvoranu Circolo biti će potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci. Za one koji nemaju Covid putovnicu biti će osigurano testiranje na ulazu po cijeni od 30kn.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari