ZABAVA JE ZAGARANTIRANA

Stand-up comedy show DEJNAJT 2 na Ljetnoj

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U utorak, 20. srpnja 2021. godine s početkom u 21 sat na opatijsku Ljetnu pozornicu dolaze jedni od najboljih domaćih stand-up komičara Vlatko Štampar, Goran Vugrinec, Saša Turković i Aleksandar Curać Šarić s drugim nastavkom popularnog showa DEJNAJT!

Omiljeni LAJNAP komičari u „DEJNAJT 2“ donose nove fore o muško-ženskim odnosima, ljubavi i vezama. Kada imate toliko ljubavnih savjeta koliko imaju Aleks, Vlatko, Saša i Goran, tad ne stanu svi u jedan show. I dalje je riječ o savršenoj večeri za dejt, no ovoga puta sa svježim materijalom, ali istim ciljem – zabaviti publiku! LAJNAPovi Kupidi vas pozivaju da im se pridružite u bespućima ljubavnih anegdota i nasmijete se do suza!

VIDEO DANA:

Cijena ulaznice iznosi 80 kuna, a mogu se kupiti u uredu Festivala Opatija (Ljetna pozornica, Zert bb, radnim danom od 8 do 16 sati), u Dallas Music Shopu u Rijeci i online na www.mojekarte.hr.
Program se održava u skladu s epidemiološkim mjerama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari