START U SUBOTU: Riječanka Lucija Stipanović prva zvijezda prve epizode novih „Zvjezdica“!

Lucija je samouvjerena petnaestogodišnjakinja koja ima plan – postati glazbena diva!

Čiji dobar glas će se daleko čuti, imaju li Frank Sinatra i Tina Turner nasljednike i tko će biti nova Zvjezdica gledatelji će saznati na kraju treće sezone popularnog dječjeg glazbeno-natjecateljskog showa koji počinje u subotu, 14. travnja u 20 sati na RTL-u!

Pod voditeljskom palicom Doris Pinčić Rogoznica, uz brižni zagrljaj suvoditelja Borisa Hrepića te pred strogim i pravednim sudom žirija kojeg čine naša Riječanka Mia Negovetić, Indira Levak, Enis Bešlagić, Zdravko Šljivac i Luka Nižetić na pompoznu pozornicu stat će 70 klinaca do 16 godina starosti.

A među njima, čast da otvori treću sezonu dobila je još jedna Riječanka – petnaestogodišnja Lucija Stipanović! Lucija je samouvjerena petnaestogodišnjakinja koja ima plan – postati glazbena diva. Osim pjevanja, jako voli svoje roditelje, za koje smatra da su joj najveća podrška i najbolji prijatelji, koji je prate na putu do ostvarenja njezinih snova.

Prijavilo se više od 2000 klinaca

Za novu sezonu prijavilo se više od 2000 klinaca, a nakon audicija po gradovima Hrvatske samo 70 najboljih dobilo je priliku zasjati pred žirijem i publikom.

A da su svoju priliku shvatili i te kako ozbiljno, slažu se i članovi žirija koji tvrde da je riječ o dosad najboljoj sezoni u kojoj je jako velik broj briljantnih kandidata koji se razlikuju samo u nijansama pa će izbor pobjednika biti posebno zahtjevan posao.

Maestro Zdravko Šljivac u svojoj je dugogodišnjoj karijeri otkrio brojne glazbene talente, a kaže, talenata ne manjka ni u „Zvjezdicama“ te je uvjeren kako će mnogi od kandidata doista pronaći svoje mjesto na glazbenom nebu. Luka Nižetić otkriva da će i u novoj sezoni nastojati biti na strani klinaca ali i dalje pravedan i šaljiv, dok Enis Bešlagić kaže kako vjeruje da će treća sezona donijeti i treću sreću!

Mia Negovetić – na drugoj stranici pozornice

A „prva sreća“ Zvjezdica – megatalentirana Mia Negovetić okušat će se ovog puta na drugoj stranici pozornice. Naime, u trećoj sezoni „Zvjezdica“ bit će produžena ruka kandidata, uvijek spremna za topao savjet i sugestiju koja će klincima biti razumljiva. Ženske boje žirija uz Miju će braniti i Indira Levak.

„Neće biti posebnih kriterija kod ocjenjivanja, jedino ću se truditi biti pravedna prema svima. Ali ne smijem tu zanemariti svoje srce i emocije koje će me sigurno upozoriti na neke od kandidata“ najavila je Indira.

I doista, emocija protkanih suzama neće nedostajati. Tako će neki od kandidata kod žirija izazvati suze radosnice, za neke će poželjeti da su im vlastita djeca, a padat će i poslovne ponude.

Kroz emisiju će prodefilirati klinci iz raznih dijelova Hrvatske i s različitim životnim ambicijama. Dok neki od njih doista maštaju o tome da će se jednog dana profesionalno baviti glazbom, drugi planiraju biti policajci, igrači video igrica, glumci, a jedan od kandidata ima želju kada naraste biti – Petar Grašo.

Kroz sedam emisija žiriju i gledateljima će se predstaviti po 10 kandidata, a troje najboljih prolazi dalje. Dvije emisije su polufinalne, a jedna finalna, no u ovoj sezoni postoji još jedna novost. Naime, žiri ima pravo na takozvanu „wild card“, odnosno, nakon što pogledaju nastupe svih 70 kandidata mogu naknadno jednog kandidata pustiti dalje što znači da u polufinalu može biti njih 22.

No, do polufinala je dug put popločan vrhunskim nastupima i izvedbama, rasplesanim klincima, emocijama i trncima koji će prožeti i žiri i publiku, a sve to već od subote, 14. travnja u 20 sati u novoj sezoni „Zvjezdica“ samo na RTL-u!

EPIZODA 1 – PROFILI KANDIDATA

Lucija Stipanović, 15 godina, Rijeka

Lucija je samouvjerena petnaestogodišnjakinja koja ima plan – postati glazbena diva! Osim pjevanja, jako voli svoje roditelje, za koje smatra da su joj najveća podrška i najbolji prijatelji, koji je prate na putu do ostvarenja njezinih snova.

Mirjana Govorčin, 8 godina, Zadar

Rođena je u Americi, gdje joj i dalje živi tata, koji joj jako nedostaje. Njezina mama je došla u Zadar jer smatra da će imati ljepše djetinjstvo u Hrvatskoj. Iako Mirjana uživa u brojnim hobijima, ipak kaže da najviše na svijetu voli svoju mamu.

Vito Popilovski, 12 godina, Čazma

Vitu su već poznata svjetla pozornice jer je 2015. godine sudjelovao u prvoj sezoni Zvjezdica. Tri godine kasnije, želi se ponovo okušati u glazbenom natjecanju te show za njega prvenstveno predstavlja zabavu. Ovaj dvanaestogodišnjak obožava rock, vrlo je komunikativan i živahan te ima i vlastiti YouTube kanal. Uz to, Vito ima zanimljiv hobi – skuplja zastave.

Jill Letizia Kantolić, 13 godina, Krapina

Jill je nježna djevojčica čarobnih plavih očiju koja voli pjevati zagorske pjesme i na taj način promovirati kraj iz kojeg dolazi. Voli zagorske tradicionalne pjesme i narodne nošnje te često nastupa na lokalnim priredbama. Zvjezdice vidi kao veliku priliku i izazov da nastupa pred cijelom Hrvatskom.

Lucija Pleša, 9 godina, Križevci

Lucija pjeva po cijeli dan i svira flautu. U show je htjela doći još prije dvije godine, ali roditelji su smatrali da je premala i sada jedva čeka svoju priliku da zablista na pozornici. Njezina omiljena pjevačica je Kim Verson i htjela bi biti poput nje.
Patricia Hrgović, 12 godina, Slatina

Patricia je već nastupala na dječjim festivalima i lokalnim natjecanjima te bi htjela biti pjevačica kad odraste. Njezina mama je najveći joj oslonac i potpora u gradnji glazbene karijere. Jako je uglađena i pristojna djevojčica, svjesna svojih vokalnih sposobnosti.

Paula Rokić, 7 godina, Zagreb

Paula je nestašna, vragolasta, brbljava i hiperaktivna djevojčica, koja svojom slatkoćom osvaja na prvi pogled. Osim pjevanja, koje obožava, bavi se i akrobatskim plesom te će u Zvjezdicama pokazati i pokoji plesni pokret. Iako su joj pjevanje i ples trenutno glavne zanimacije, Paula se u budućnosti ne vidi pod svjetlima pozornice već želi postati – policajka!

Marin Crnjak, 14 godina, Biellfeld, Njemačka

Marin je rođen i živi u Njemačkoj, a roditelji su mu iz Hrvatske. Kada je vidio prijavu za Zvjezdice, odlučio je vratiti u se u Hrvatsku i okušati se u talent showu. Sudjelovanje u glazbenom natjecanju nije mu strano jer je već sudjelovao u njemačkom The Voiceu, gdje je došao čak do finala. Vrlo je kreativan i u slobodno vrijeme ručno izrađuje nakit.

Paula Sušilo, 9 godina, Labin

Paula je prava umjetnička duša, koja voli pjevati i koja sanja da će jednog dana postati velika pjevačica, baš kao i njezini glazbeni uzori – Shakira i Ariana Grande ili domaće pjevačice Franka Batelić i Mia Dimšić. Uz pjevanje, puno vremena provodi crtajući i u igri s mlađim bratom s kojim je nerazdvojna

Zlata Jurišić, 9 godina, Split

Zlata je rođena za pozornicu na kojoj se osjeća kao doma. Voli glumiti, pjevati, svirati i plesati i sve to je odlučila pokazati i žiriju. Nema ni malo treme i od svakog nastupa želi napraviti spektakl.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari