SVEČANI DOČEK VATRENIH: Petero RTL-ovih reportera u programu uživo!

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija ostala je na koračić do naslova svjetskog prvaka u u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva, ali oni su naši veličanstveni pobjednici

Naše Vatrene će u ponedjeljak u 12.45 sati u Zagrebu dočekati RTL-ove ekipe i pratiti ih od samog izlaska iz aviona sve do pozornice na Trgu bana Jelačića.

Prijenos dočeka hrvatske reprezentacije pratit će s aerodroma Boris Mišević s dvije RTL-ove ekipe, a kamere će zabilježiti svaki korak naših reprezentativaca na putu do glavnog zagrebačkog trga, gdje će ih dočekati RTL-ovi reporteri.

Boris Jovičić javit će se s bine, gdje će razgovarati s nogometašima i stručnim stožerom, Ilija Radić dočarat će gledateljima vjerojatno najluđu atmosferu na glavnom hrvatskom trgu, baš kao i Maja Oštro dok će Ines Goda razgovarati s hrvatskim političarima i sportašima.

U ponedjeljak, 15. srpnja od 12.45 sati u trosatnom programu uživo gledatelji RTL-a moći će uživati u izjavama, komentarima, slavlju i neopisivoj sreći naših jedinstvenih Vatrenih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari