IČIĆI: U četvrtak Unplugged Festival koji će uličice, marinu, plažu i barove ispuniti živom glazbom

Trio Cukar & Caffe

Unplugged Festival svoje drugo izdanje priprema za četvrtak, 19. srpnja 2018. od 19 sati

Slušanje glazbe na nekoliko lokacija bez ometanja susjednih izvedbi i u suradnji svih ugostiteljskih objekata naglasit će autentičnost ovog mjesta, jer će spoj prirode, kulture i melosa stvoriti jedan sasvim novi ugođaj.

Brojni gosti koji borave u lijepo uređenim apartmanima, hotelskim sobama, hladnim parcelama u kampu ili su na vezu u marini, mogu u poslijepodnevim i večernjim satima uživati u atraktivnosti ovog događanja. Kombinacijom ugodnih zvukova klapske glazbe etno izričaja, varijacija na temu polke i valcera uz nezaobilaznu rock, jazz i blues kombinaciju, gostima će dočarati lokalni bendovi na svoj osebujni način.

Novost festivala ove godine je radionica jazz glazbe na hrvatskom i engleskom jeziku koja započinje u 19 sati ispred Bamba Bara, gdje će se u nastavku večeri posjetiteljima ovog glazbenog izričaja predstaviti Duo Lemon Jazz.

Dođite u u prelijepe Ičiće i uživajte u živoj glazbi koju će u unplugged verziji izvoditi Lady Luna, Klapa Nevera, Lemon Duo Jazz, Trio Asi, Trio Barcode, Trio Cukar&Caffe, Klapa Intriga, Duo Timeless.

Uz omiljeno piće u caffe barovima slušat će se pop i rock u Monte Capra i Sunsetu, klapska pjesma u bistrou Lučica i restoranu Commodore, evergreeni u bistrou Sunset, jazz ritmovi u Bamba Baru, razne varijacije zvukova na temu polke i valcera u restoranu Galeb i bistrou Venezia, a program će završiti uz hitove Lady Lune pred caffe barovima Calypso, Rara i Rožica.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari