JER SMIJEH JE LIJEK

The best of Kuc-Kuc Cabaret u petak u Kostreni. Zabava i smijeh zagarantirani!

Idi na originalni članak

Kao specijalni gost Cabaret-a nastupit će mađioničar Andrej Škedel

Oglas

Ri teatar i Me Gusta donose posljednji u nizu KUC-KUC CABARETA na otvorenom koji će se održati u Me Gusta Beach Food & Bar Kostrena u petak, 28.kolovoza s početkom u 20 sati.

Kao specijalni gost Cabaret-a nastupit će mađioničar Andrej Škedel (jedan od najboljih mađioničara u Hrvatskoj, finalist Supertalenta), a stalni gosti su muška plesna skupina Hot stuff (polufinalisti Supertalenta), koja svojim plesnim točkama oduševljava svakim korakom.

A sad par riječi za one rijetke koji će po prvi put pogledati The best of KUC-KUC CABARET…

Kuc Kuc Cabaret je humoristični program sastavljen od skečeva, songova, plesnih točaka itd. Skečevi koje igraju 4-5 glumaca su razne parodije, igrani vicevi, te se izvode i tekstovi domaćih satiričnih pisaca, kao i strani humor, od Monty Pythona do Mr Beana.

Iako su tek u posljednje vrijeme stand up komičari dobili veću medijsku pozornost, glumci Ri Teatra to rade već godinama.
U svakom slučaju, gdje god je gostovao Kuc Kuc Cabaret, izazivao je salve smijeha.

Malu, profesionalnu glumačku ekipu čine već iskusni glumci: Bojan Lakoš, David Petrović, Davor Popović, Josip Medaković, Helena Miočić-Mandić i Marina Deželjin. Režiju potpisuje cijeli glumački ansambl, a scenografiju i tehničko vodstvo Igor Kondić.

Stolove možete rezervirati na 0953322115
Cijena ulaznice je 20 kuna.
Exit mobile version